objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 13. junij 2008 ob 07:12

Britanski nogometaš Wayne Rooney slikan z zamaskirano gospodično
Je znani fuzbaler po pomoti zamenjal svojo nevesto z dolgolaso blond lepotičko?
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Angleški nogometaš Wayne Rooney in njegova nevesta Coleen McLoughlin, sta za svoje izbrane goste pripravila 10-urno zabavo v maskah na luksuzni jahti RM Elegant. Največje težave pa nastanejo prav pri zamaskiranih žurih, še posebej, če je vpleten alkohol, saj nikoli ne veš, s kom pravzaprav klepetaš. Prav zato je lahko Wayneu opravičeno, da je za trenutek zamenjal svojo ženo s postavno lepotičko, ki je na las podobna Coleen. Na koncu se je izkazalo, da je gospodična v beli obleki in z zamaskiranim obrazom Lisa Roughead, žena znanega nogometaša Manchester Uniteda Michaela Carricka.


Kljub vsemu so bližnji prijatelji izjemno uživali na 62-metrski jahti, kjer ni manjkalo bogatih koktejlov in šampanjca. Med gosti na prestižni zabavi je bilo tudi kar nekaj znanih obrazov, med njimi tudi slavni holivudski zvezdniki kot so Brad Pitt, Bruce Willis in George Clooney. Gostje so se začeli pozno ponoči, ko so bili že dovolj pijani in razgreti, metati v jacuzzi, in to kar v oblačilih, kar potrjuje, da je bila zabava uspešna. Jutri, ko bosta zakonca praznovala svoj prvi dan kot mož in žena, bosta pripravila za goste zabavo z jedmi iz žara, kjer bodo vsi povabljeni lahko uživali v bogati kulinariki in dragem šampanjcu. Njuna elegantna jahta, ki je videti kot ogromen hotel na vodi, pa naj bi ju spremljala še pet dni, kolikor si bosta vzela časa za medene tedne.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Wayne Rooney Coleen McLoughlin Lisa Roughead Michaela Carricka brad pitt Bruce Willis George Clooney

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Britanski nogometaš Wayne Rooney slikan z zamaskirano gospodično