objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 19. junij 2008 ob 06:22

Eva Irgl komaj rešila poslansko kandidaturo, toda ostala brez fanta
Najlepša poslanka državnega zbora se je razšla z dolgoletnim spremljevalcem Zmagom Novakom
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja televizijska zvezdnica in poslanka Janševe SDS Eva Irgl se je razšla z dolgoletnim fantom Zmagom Novakom, direktorjem Zavoda Big in odgovornim urednikom revije Hiše. Za naš portal je povedala, da je "včasih pač za vse tako najbolje". Irglova, ki je končno naredila tudi vozniški izpit, naj bi se zdaj bolj posvetila poslanskim obveznostim na terenu, rekreaciji in zdravemu načinu življenja, medtem ko se je Novak prejšnji teden na BMW Fashion & Art Week že pojavil z nekim neznanim dekletom.

In zanimivo, Irglova, ki nesporno velja za najlepšo poslanko državnega zbora, je naletela tudi na težave na domačem političnem terenu, v Ajdovščini, kjer so ji skušali spodnesti ponovno kandidaturo na jesenskih parlamentarnih volitvah. Lokalni odbor SDS je namreč želel Irglovo zamenjati z direktorico zdravstvenega doma Božo Ferfolja, kariero Irglove pa naj bi potem rešil znan podjetnik Ivo Boscarol. Očitno dovolj vplivni bivši šef volilnega štaba poraženega predsedniškega kandidata Lojzeta Peterleta naj bi blokiral apetite lokalnih mogotcev SDS in ustavil Ferfoljo.
Mimogrede, Eva Irgl je pred Zmagom Novakom hodila tudi z Vanjo Aličem, članom skupine Zaklonišče prepeva, nekdanjim glasbenim urednikom pokojne oddaje E+ in novinarjem časnika Indirekt, ki ga ureja Miha Štamcar. Alič je nekaj mesecev deloval tudi podpredsednik politične stranke As, s fuzijo Kekovega Asa in Golobičeve stranke Zares pa je Aličeva funkcija enostavno prenehala obstajati; ni pa znano, ali je (p)ostal član stranke Zares. Alič je znan tudi kot najemnik lokala Che sredi ljubljanske Župančičeve jame (ker Alič velja bolj za lenega, ni čudno, da lokal v glavnem fura njegova mama) in nekdanji intimni spremljevalec prav tako razvpite novinarke, piarovke in glasbene menedžerke Sonje Javornik.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janševe Eva Irgl Zmagom Novakom Božo Ferfolja Ivo Boscarol Lojzeta Peterleta Vanjo Aličem Miha Štamcar Kekovega Golobičeve Sonje Javornik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Eva Irgl komaj rešila poslansko kandidaturo, toda ostala brez fanta