objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 19. junij 2008 ob 06:22

Eva Irgl komaj rešila poslansko kandidaturo, toda ostala brez fanta
Najlepša poslanka državnega zbora se je razšla z dolgoletnim spremljevalcem Zmagom Novakom
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja televizijska zvezdnica in poslanka Janševe SDS Eva Irgl se je razšla z dolgoletnim fantom Zmagom Novakom, direktorjem Zavoda Big in odgovornim urednikom revije Hiše. Za naš portal je povedala, da je "včasih pač za vse tako najbolje". Irglova, ki je končno naredila tudi vozniški izpit, naj bi se zdaj bolj posvetila poslanskim obveznostim na terenu, rekreaciji in zdravemu načinu življenja, medtem ko se je Novak prejšnji teden na BMW Fashion & Art Week že pojavil z nekim neznanim dekletom.

In zanimivo, Irglova, ki nesporno velja za najlepšo poslanko državnega zbora, je naletela tudi na težave na domačem političnem terenu, v Ajdovščini, kjer so ji skušali spodnesti ponovno kandidaturo na jesenskih parlamentarnih volitvah. Lokalni odbor SDS je namreč želel Irglovo zamenjati z direktorico zdravstvenega doma Božo Ferfolja, kariero Irglove pa naj bi potem rešil znan podjetnik Ivo Boscarol. Očitno dovolj vplivni bivši šef volilnega štaba poraženega predsedniškega kandidata Lojzeta Peterleta naj bi blokiral apetite lokalnih mogotcev SDS in ustavil Ferfoljo.
Mimogrede, Eva Irgl je pred Zmagom Novakom hodila tudi z Vanjo Aličem, članom skupine Zaklonišče prepeva, nekdanjim glasbenim urednikom pokojne oddaje E+ in novinarjem časnika Indirekt, ki ga ureja Miha Štamcar. Alič je nekaj mesecev deloval tudi podpredsednik politične stranke As, s fuzijo Kekovega Asa in Golobičeve stranke Zares pa je Aličeva funkcija enostavno prenehala obstajati; ni pa znano, ali je (p)ostal član stranke Zares. Alič je znan tudi kot najemnik lokala Che sredi ljubljanske Župančičeve jame (ker Alič velja bolj za lenega, ni čudno, da lokal v glavnem fura njegova mama) in nekdanji intimni spremljevalec prav tako razvpite novinarke, piarovke in glasbene menedžerke Sonje Javornik.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janševe Eva Irgl Zmagom Novakom Božo Ferfolja Ivo Boscarol Lojzeta Peterleta Vanjo Aličem Miha Štamcar Kekovega Golobičeve Sonje Javornik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Eva Irgl komaj rešila poslansko kandidaturo, toda ostala brez fanta