objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 27. junij 2008 ob 05:30

Časnik Večer: Pahor pred Janšo, Jelinčič ostaja tretji
Na volitvah v nedeljo bi zmagali Socialni demokrati, z veliko prednostjo pred SDS
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Če bi bile volitve to nedeljo, bi po Večerovi javnomnenjski anketi, ki jo je opravilo mariborsko podjetje RM Plus, zmagali Pahorjevi Socialni demokrati s 14,7 odstotka glasov. Drugouvrščena Janševa SDS bi dobila 9,6 odstotka. Na tretjem mestu ostaja Jelinčičeva SNS s 5,1 odstotka glasov. Slaba tretjina volivcev (28,6 odstotka) se, po njihovi anketi, volitev ne bi udeležila. Na četrto mesto se je po Večerovi anketi uvrstila Golobičeva stranka Zares s 4,6 odstotka glasov, sledi LDS Katarine Kresal s 3,4 odstotka. Preostale stranke bi, po podatkih omenjene ankete, podprlo manj kot dva odstotka anketirancev. Bajukovo NSi bi volilo 1,8 odstotka vprašanih, Šrotovo SLS 1,6 odstotka, Erjavčev DeSUS 1,3 odstotka in Pečetovo Lipo 0,7 odstotka. Slaba tretjina volivcev (28,6 odstotka) se volitev ne bi udeležila, 24,7 odstotkov volivcev pa ne ve, katero stranko bi volili.
Če bi bile v nedeljo namesto referenduma o pokrajinah državnozborske volitve, bi po Večerovi anketi "kljub lepemu vremenu, ki naj bi po nekaterih političnih teorijah vplival na volilno abstinenco, na volišča odšlo bistveno več kot 11 odstotkov volivk in volivcev".  Če bi se v Sloveniji o Lizbonski pogodbi lahko izrekali na referendumu, bi jo podprlo 34 odstotkov vprašanih. Proti bi jih bilo 16 odstotkov, 50 odstotkov anketiranih pa je, po podatkih Večerove javnomnenjske ankete, neopredeljenih.
Raziskavo javnega mnenja je za Večer opravilo podjetje RM Plus od 20. do 22. junija, anketirali so 700 naključno izbranih oseb.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pahorjevi Janševa Jelinčičeva Golobičeva Katarine Kresal Bajukovo Šrotovo Erjavčev Pečetovo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Časnik Večer: Pahor pred Janšo, Jelinčič ostaja tretji