objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 29. junij 2008 ob 06:42

Jonas Žnidaršič naj bi tokrat otroka priznal brez medijskih senzacij?!
Očetovstva Rozine Zoje sprva ni hotel priznati, Alenka Kavčič grozila z analizo DNK
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Upokojeni televizijski zvezdnik Jonas Žnidaršič, ki sam sebi po novem pravi ljubitelj digitalne tehnologije, z novinarko Alenko Kavčič pričakuje drugega otroka. Alenka Kavčič je v petem mesecu nosečnosti, kar pomeni, da bosta zibala konec oktobra ali v začetku novembra.
Ker je 46-letni Jonas ali Jonke za prijatelje v zadnjem času postal bolj družinski človek in menda vzoren oče svoji petletni hčerki Rozini Zoji, se mediji ob tokratni nosečnosti Alenke Kavčič ne morejo nadejati senzacionalnih zgodb – no, vsaj zaenkrat tako kaže. Ko je bila Alenka Kavčič prvič noseča, Jonas namreč trmasto ni hotel priznati očetovstva njune hčerke. Besna Alenka je zato preko nekaterih medijev Jonasu živčno grozila z analizo DNK, da bi takrat priljubljenega televizijskega voditelja vendarle prisilila, da prizna, da je on oče Rozine Zoje. Z enim od intervjujev se je vmešal celo Jonasov oče Jože Žnidaršič, ki je sina pozval, naj prizna hčerko, če jo je že naredil. Na koncu pa naj bi Jonasa k priznanju očetovstva prepričal prijatelj Magnifico, ki je skupaj z njim obiskal ljubljansko porodnišnico, kjer sta počivali Alenka in novorojenčica Rozina Zoja.
Jonas se zadnje čase posveča predvsem delu na spletnem portalu Vest.si in gradnji hiške nad Fieso, Alenka Kavčič pa je novinarka jutranjega programa na TV Slovenija.

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jonas Žnidaršič Alenko Kavčič Rozini Zoji Jože Žnidaršič Magnifico

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jonas Žnidaršič naj bi tokrat otroka priznal brez medijskih senzacij?!