objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 29. junij 2008 ob 06:42

Jonas Žnidaršič naj bi tokrat otroka priznal brez medijskih senzacij?!
Očetovstva Rozine Zoje sprva ni hotel priznati, Alenka Kavčič grozila z analizo DNK
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Upokojeni televizijski zvezdnik Jonas Žnidaršič, ki sam sebi po novem pravi ljubitelj digitalne tehnologije, z novinarko Alenko Kavčič pričakuje drugega otroka. Alenka Kavčič je v petem mesecu nosečnosti, kar pomeni, da bosta zibala konec oktobra ali v začetku novembra.
Ker je 46-letni Jonas ali Jonke za prijatelje v zadnjem času postal bolj družinski človek in menda vzoren oče svoji petletni hčerki Rozini Zoji, se mediji ob tokratni nosečnosti Alenke Kavčič ne morejo nadejati senzacionalnih zgodb – no, vsaj zaenkrat tako kaže. Ko je bila Alenka Kavčič prvič noseča, Jonas namreč trmasto ni hotel priznati očetovstva njune hčerke. Besna Alenka je zato preko nekaterih medijev Jonasu živčno grozila z analizo DNK, da bi takrat priljubljenega televizijskega voditelja vendarle prisilila, da prizna, da je on oče Rozine Zoje. Z enim od intervjujev se je vmešal celo Jonasov oče Jože Žnidaršič, ki je sina pozval, naj prizna hčerko, če jo je že naredil. Na koncu pa naj bi Jonasa k priznanju očetovstva prepričal prijatelj Magnifico, ki je skupaj z njim obiskal ljubljansko porodnišnico, kjer sta počivali Alenka in novorojenčica Rozina Zoja.
Jonas se zadnje čase posveča predvsem delu na spletnem portalu Vest.si in gradnji hiške nad Fieso, Alenka Kavčič pa je novinarka jutranjega programa na TV Slovenija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jonas Žnidaršič Alenko Kavčič Rozini Zoji Jože Žnidaršič Magnifico

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jonas Žnidaršič naj bi tokrat otroka priznal brez medijskih senzacij?!