objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 3. julij 2008 ob 07:14

Pečetova Lipa stavi tudi na silikonske joške in botoks Nane Zeneli
Nova tiskovna predstavnica stranke Lipa je presenetljivo postala razvpita estradnica Nana Zeneli
2008 Pozareport

Odpri galerijoNa včerajšnji tiskovni konferenci Lipe sta presenetila Sašo Peče in Barbara Žgajner Tavš. Predstavila sta namreč novo strankino šefico za stike z mediji, razvpito estradnico Nano Zeneli.
Zenelijeva je nazadnje delala kot voditeljica televizijske oddaje Povej naprej na TV Piki; pred mesecem in pol, ko je TV Piko prevzelo podjetje Pro Plus in se je preselila v stavbo Pop TV-ja in Kanala A, pa ji je direktor Pike Stane Grah odpovedal sodelovanje. Pred krajšo televizijsko kariero se je Nana Zeneli ukvarjala z glasbenim menedžerstvom, v javnosti pa je zaslovela z dvema zloglasnima aferama. Njena nekdanja sodelavka Monica Viti jo je obtožila, da jo je Zenelijeva hotela likvidirati s pomočjo albanske mafije v Sloveniji (Nana Zeneli je namreč poročena s koreografom Geno Zenelijem, ki je albanskega rodu), pred nekaj meseci pa jo je mož Gena skoraj na smrt pretepel, da je s hudimi telesnimi poškodbami obležala v ljubljanskem Kliničnem centru. Kljub napovedani ločitvi in hudih obtožbah v medijih, mu je Nana Zeneli kasneje odpustila in zdaj spet živita skupaj. Gena Zeneli je zadnje čase tudi osebni koreograf vedno bolj razvpite turbofolk pevke Urše Čepin.
Razvpita Zenelijeva se ponaša tudi z lepotno operacijo oprsja, silikonske joške pa ji je naredil znan ljubljanski plastični kirurg Franc Planinšek. Jeseni si namerava vbrizgati tudi novo injekcijo botoksa, ki jo je pri Planinšku nazadnje dobila januarja. Za revijo Nova je izjavila, da botoks drži osem mesecev, zato bo k Planinšku ponovno šla šele septembra, torej prav v času parlamentarnih volitev. "Raje plačam 300 evrov za botoks kot vsak mesec 100 evrov za kreme proti gubam," pravi Zenelijeva.


Nano Zeneli je na sedež Lipe povabila poslanka Barbara Žgajner Tavš, ki naj bi jo Zenelijeva navdušila z intervjujem na TV Piki. Po naših informacijah bo Zenelijeva delala v poslanski skupini Lipe in na sedežu stranke na Miklošičevi ulici sredi Ljubljane, ne bo pa zaposlena v vodstvu stranke. Nana Zeneli naj bi imela tudi sama politične ambicije, čeprav se na jesenskih volitvah v državni zbor še ne bo potegovala za poslanko. Namerava pa kandidirati na volitvah čez štiri leta.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sašo Peče Barbara Žgajner Tavš Nano Zeneli Stane Grah Monica Viti Geno Zenelijem Urše Čepin Franc Planinšek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pečetova Lipa stavi tudi na silikonske joške in botoks Nane Zeneli