objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 16. julij 2008 ob 05:37

Ronaldo zapustil seksi Nereido!
Portugalski nogometni zvezdnik se ni mogel prijazniti z njeno pikantno preteklostjo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Portugalski nogometni zvezdnik, 23-letni Cristiano Ronaldo, je dal na čevelj svoje dekle, seksi Nereido Gallardo, ki je že sanjala o tem, da bo postala naslednja Victoria Beckham. To naj bi storil, ker se ni mogel več spopadati z njeno sočno preteklostjo. Ljubosumni Ronaldo je zapustil Nereido potem, ko je razkrila, da je v preteklosti ljubimkala z branilcem Real Madrida, Sergiem Ramosom, stikov z njim pa ni prekinila niti potem, ko sta svojo ljubezensko zgodbo začela z Ronaldom. Očitno pa 24-letna Nereida še ni dojela, da je konec njene polletne ljubezni z Ronaldom, saj po Majorki še vedno vsem na očeh paradira z ogromnim prstanom, ki ji ga je poklonil Ronaldo, in vztraja: "To je neumnost, včeraj sva govorila po telefonu, še vedno sva par, on me ljubi in jaz ljubim njega!"

Čisto nekaj drugega pa trdi Ronaldov prijatelj: "Ronaldu so se končno odprle oči, zdaj ga lepa Nereida ne more prikleniti nase le s svojimi telesnimi čari. Ronaldo je še mlad in začutil je, da je čas, da gre naprej. Poleg tega je Nereida na Ronalda pritiskala, naj zapusti rdeče vrage in se preseli v Španijo, saj si je ona močno želela živeti tam."  Novice, da je zveze nogometaša in seksi modela konec, se je zagotovo najbolj razveselila Ronaldova mati Dolores, ki ji Nereida že od nekdaj ni bila po godu. Doloresin prijatelj je povedal: "Dolores je bila prepričana, da je Nereida z njenim sinom le zato, ker si želi njegovega denarja, poleg tega pa ni bila zadovoljna, ko so v javnost pricurljale slike, na katerih Nereida kaže svoje telesne čare. Najbolj pa so jo razjezile Nereidine seksi lezbične fotografije."
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Cristiano Ronaldo Nereido Gallardo Victoria Beckham Sergiem Ramosom Dolores

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ronaldo zapustil seksi Nereido!