objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 24. julij 2008 ob 06:01

Masaker na zabavi s peno v bazenu: elektrika ubila tri ljudi
So počitnice v Turčiji vedno bolj nevarne? Tokrat sta v hotelskem bazenu umrla turista iz Rusije in Izraela
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Tri ljudi, med njimi dva turista, je v nesreči na zabavi s peno v luksuznem hotelu na jugu Turčije ubila elektrika. Do električnega udara je prišlo, ko je tehniku, ki je upravljal z napravo za proizvodnjo pene, spodrsnilo, pri tem pa mu je naprava padla v vodo, je za Anatolijo povedal direktor hotel s petimi zvezdicami v Anataliji. Tragično umrla turista sta bila iz Rusije in Izraela, umrl pa je tudi 20-letni Turek, ki je bil zaposlen v hotelu. Tehnik, ki je upravljal z napravo, in še en človek, sta bila huje poškodovana, zato so jo prepeljali v bolnišnico.
Zabave s peno so v hotelih in nočnih klubih na turški sredozemski obali, kjer vsako leto poletne počitnice preživlja na milijone turistov, postale zelo priljubljene. Kot je znano, je bil na počitnicah v Turčiji tudi  slovenski politik Zmago Jelinčič Plemeniti, njegova hčerka pa je staknila hudo salmonelo.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zmago Jelinčič Plemeniti

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Masaker na zabavi s peno v bazenu: elektrika ubila tri ljudi