objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 27. julij 2008 ob 06:25

Prismuknjena Alenka Gotar ne bo kandidirala za Gregorja Golobiča!
Vodstvo Zares zanikalo govorice, da naj bi razvpita pevka na listi njihove stranke kandidirala na Štajerskem
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Jelena Aleksič, tiskovna predstavnica Golobičeve stranke Zares, nam je včeraj zanikala govorice, da naj bi pop operna diva iz Domžal Alenka Gotar na jesenskih parlamentarnih volitvah kandidirala na njihovi listi, in to na Štajerskem, v okraju Hoče-Slivnica. Po strategiji Gregorja Golobiča naj bi namreč Zares za volilne potrebe rekrutiral celo vrsto znanih Slovenk in Slovencev, ki sicer nimajo nobene zveze s politiko, kandidirali pa naj bi v tistih volilnih okrajih, kjer Golobiču ni uspelo vzpostaviti lokalnih strankinih odborov. Medtem ko v Zares trdijo, da imajo lokalne odbore v 88 občinah, njihova politični konkurenti, predvsem v LDS, pravijo, da Zares premore samo 50 lokalnih odborov.
Razvpita Alenka Gotar, ki pravi, da je politično neopredeljena, si je prvi izlet v politiko privoščila na ustanovnem kongresu Pečetove Lipe v Ljubljani, kjer je ponosno zapela slovensko himno. To naj bi po njenih besedah storila samo zato, ker sta s Pečetom prijatelja. Zanimivo je tudi, kako so govorice o kandidaturi Alenke Gotar komentirali nekateri njene kolegice in kolegi estradniki. "Saj smo vedeli, da je prismuknjena", je bilo slišati; očitno še en dokaz, kako nepriljubljena je Alenka Gotar na slovenski estradni sceni.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jelena Aleksič alenka gotar Gregorja Golobiča Pečetove

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Prismuknjena Alenka Gotar ne bo kandidirala za Gregorja Golobiča!