objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 30. julij 2008 ob 12:04

Rebeka Dremelj izsiljevala denar in kolegici po telefonu je..la mater
Maji Anžel in možu Urošu grozil tudi pevkin stražar Nenad Milikič
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Maja Anžel
, nekdanja menedžerka operne pop dive Alenke Gotar in nesojena poslovna partnerka Rebeke Dremelj, je v petek popoldan od Rebeke dobila nenavadno SMS-sporočilo:
"Samo za info, klicali se me iz Nove in preverili info, če si mi dolžna! Povedala sem da ja, nisem pa jaz dala to v cajtnge. Sam da veš. Lp"
Toda Maja Anžel razvpiti Rebeki Dremelj po njenih navedbah ne dolguje ničesar, zloglasna zgodba o poslovnem druženju z Rebeko je namreč naslednja. Po Rebekini zmagi na letošnji Emi je Maja Anžel pevko najela za nastop v mercedesovem salonu Brabus v Mengšu. Ker je Rebeka zahtevala denar še pred nastopom, ji je Maja Anžel pojasnila, da mora izstaviti račun. Rebeka pa računa iz neznanih razlogov ni in ni poslala Šele dan pred nastopom, malo pred polnočjo, je po številnih urgencah na elektronski naslov Uroša Anželja vendarle priromal račun, toda napačno zapisan. V imenu Umetniškega ustvarjanja in poustvarjanja Rebeka Dremelj s.p. ga je poslala njena menedžerka Nataša Prodan Miani. Maja Anžel je zaradi upoštevanja računovodskih standardov zahtevala popravek in original. Popravka in originala ni bilo, je pa Prodan Mianijeva nekaj ur pred nastopom po telefonu poklicala Majo Anžel in ji zabrusila, da "danes hočejo denar, sicer Rebeka ne bo premaknila riti iz hiše". Ker je bila prireditev tik pred zdajci, Maji Anžel ni preostalo drugega, kot da je šla na banko, s svojega transakcijskega računa dvignila tisoč evrov in Rebeki Dremelj pred nastopom v Mengšu plačala keš na roko. 
Pred odhodom na Evrosong pa sta Maja Anžel in Rebeka Dremelj počasi začeli poslovno sodelovati, Rebeka jo je namreč hotela angažirati za kreativno menedžerko. Padla je tudi ideja, da bi Rebeka imela svojo kozmetično linijo, skupaj s podjetjem Afrodita iz Rogaške Slatine. Rebeka Dremelj je Majo Anžel celo prepričevala, da jo ima tako rada, da bi najraje odpustila Mianijevo in za menedžerko angažirala kar njo.
Medtem pa je pevka na nenavaden način tudi zbirala denar. Slovenska podjetja in nekatere bogate posameznike je prepričevala, da RTV Slovenija ne krije vseh stroškov njenega nastopa na Evrosongu v Beogradu, zato naj bi potrebovala sponzorska sredstva. V uredništvu razpolagamo vsaj z enim imenom podjetja, ki je Rebeki nasedlo in ji plačalo 5000 evrov, kasneje pa se je izkazalo, da je pohlepna Rebeka denar enostavno pospravila v žep, kajti RTVS je plačala vse evrovozijske stroške. Gre za znano in uspešno podjetje Elektronček, ki ga vodi eden najbogatejših Slovencev Tomaž Žvipelj. Rebeka se naokoli celo sama hvali, kako ji je Žvipelj (najverjetneje v dobri veri, da sponzorira slovenski evrovizijski nastop) stisnil pet jurjev. In bogsigavedi, koliko je bilo še takšnih naivnih firm ...


Štiri tisoč spozorskih evrov pa je Rebeki Dremelj obljubila tudi Maja Anžel. Toda dami sta se po Evrosongu sprli, menda predvsem zaradi primitivnega komuniciranja Rebeke Dremelj, ki ga Maja Anžel ni vajena. "Rebeka se je primitivno obnašala, zato sem jo skenslala", je za naš portal povedala Anželjeva. Ker sva se poslovno razšli, je tudi logično, da ji nisem priskrbela sponzorskega denarja, trdi Maja Anžel. Rebeka Dremelj s.p. pa ji je kljub temu enostavno poslala račun v višini štiri tisoč evrov, uradno za petje, čeprav za Majo in Uroša nikoli ni pela. Račun je ostal zavrnjen in neplačan, Rebeka pa je po telefonu poklicala Majo Anžel, ji očitala, da je ona zaradi računa že plačala 800 evrov davka na dodano vrednost in zato zahteva plačilo. Ker je Maja Anžel to zavrnila, ji je Rebeka "jebala mater". Nato se je na Majo Anžel spravil tudi Rebekin dolgoletni telesni stražar Nenad Milikič. Po telefonu ji je najprej spravljivo rekel, naj plača štiri tisoč evrov, da on ta denar pač mora izterjati, sicer Rebeka ne bo plačala njemu. Potem pa je znorel, vpil in grozil, da "mi jebe mater, naj grem v tri pizde in naj požrem ta denar ... " Medtem ko je bila Maja Anžel na neki manjši operaciji v bolnišnici, je Milikič po telefonu nadlegoval tudi njenega moža Uroša in mu zagrozil, da če denarja ne bo, mu bo "zabil jajca do grla".
Toda vrnimo se k reviji Nova, kjer je včeraj dejansko izšla ta zgodba v režiji Rebeke Dremelj. Nobenega dvoma namreč ni, da je "info" o dolgu Maje Anžel reviji Nova prodala Dremljeva, SMS, ki ga je pevka poslala Maji Anžel, pa je čisto navadna grožnja, češ v ponedeljek zjutraj boš na kioskih dobila svoje. Naši viri tudi trdijo, da naj bi Rebeka Dremelj ob asistenci urednice Nove Sonči Nered Čebašek, na podoben način že večkrat obračunavala s kolegicami in kolegi iz slovenskega šovbiznisa. Sonči Nered Čebašek pa naj bi bila do Rebeke Dremelj menda ustrežljiva zato, ker naj bi pevka vedela precej pikantnih podrobnosti iz njene preteklosti …

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme

Maja Anžel
Alenke Gotar Rebeke Dremelj Uroša Anželja Nataša Prodan Miani Tomaž Žvipelj Nenad Milikič Sonči Nered Čebašek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rebeka Dremelj izsiljevala denar in kolegici po telefonu je..la mater