objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 31. julij 2008 ob 05:58

Ljubimec bivšega ministra in šefa SLS seksa z igralcem Ivom Godničem
Državni uradnik Aleš Marinček je bil tudi ljubimec Francija Buta
2008 Pozareport

Odpri galerijoRevija Nova je v najnovejši številki objavila članek o skupnem dopustovanju znanega igralca Iva Godniča in tako imenovanega tajnika Helene Blagne, malce skrivnostnega Aleša Marinčka, v hotelu Hammamet na tunizijski obali. Godnič (slovi predvsem po vlogi kultnega predsednika bivše Jugoslavije Josipa Broza Tita) in Marinček sta se na plaži družila še z enim moškim parom, pogovor pa je po navedbah očividcev in poslušalcev potekal v glavnem o pozah in drugih pikantnih detajlih gejevskega seksa.
Toda Aleš Marinček je dolgoletni tajnik bivše prve dame slovenske zabavne glasbe Helene Blagne Zaman le v prostem času. Zaposlen je namreč kot državni uradnik na ministrstvu za kmetijstvo, konkretno v Agenciji za kmetijske trge in razvoj podeželja. Tam ga je pred leti zaposlil bivši predsednik Slovenske ljudske stranke in minister za kmetijstvo v Drnovškovi in Ropovi vladi Franci But, zdajšnji slovenski veleposlanik v Pragi. But, za katerega so nekateri mediji že takrat javno namigovali, da je homoseksualec (kmalu po domnevni ljubezenski aferi z nekim uradnikom iz Bratislave na Dunaju je bil prisiljen odstopiti kot predsednik SLS, namesto njega je šef ljudske stranke postal Janez Podobnik), in Marinček sta bila po naših informacijah dalj časa ljubimca, dobivala pa sta se v nekem stanovanju v Šiški, ki naj bi ga financiral prav But, ki je Marinčka spravil tudi v službo na svoje ministrstvo.
Mimogrede, But je tudi prijateljeval s Heleno Blagne, redno obiskoval vse njene koncerte in praviloma sedel v prvi vrsti; ampak seveda najbolj zaradi Marinčka, čeprav je včasih na koncert – zaradi krinke – povabil tudi svojo soprogo. Ali se veleposlanik But in Marinček občasno še kdaj in kje dobita ni znano, je pa Marinček ostal zaposlen na kmetijskem ministrstvu. Kjer pa je, zanimivo, izjemno težko dosegljiv. Ko smo ga včeraj poklicali po telefonu, se nam je oglasil nek državni uslužbenec Miha, ki je od nas odločno zahteval, da moramo vse, kar želimo vprašati ali govoriti z Marinčkom, najprej povedati njemu!
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Iva Godniča Helene Blagne Aleša Marinčka Josipa Broza Tita Drnovškovi Ropovi Franci But Janez Podobnik miha

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ljubimec bivšega ministra in šefa SLS seksa z igralcem Ivom Godničem