objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 4. avgust 2008 ob 10:35

Vrnitev seks bombe iz ljubljanskega fitnesa Sunny
Seksapilna temnolaska Aneta Salihovič se kot Playboyeva zajčica vrača na estradno sceno
2008 Pozareport

Odpri galerijo
Na Playboyevem golf turnirju na Bledu je med zajčicami blestela temnolasa lepotička Aneta Salihovič, znana kot prva spremljevalka miss Slovenije 2005 (ko je slavila Sanja Grohar) in miss športa 2006. Aneto ali Anetko dobro poznajo tudi obiskovalci elitnega ljubljanskega fitnes in wellnes centra Sunny, kjer je veljala za najbolj seksapilno uslužbenko, dokler se nista razšli z lastnico Sunnyja Sonjo Poljanšek Škrabec. Zlobni jeziki so vedeli povedati, da naj bi Aneta z bujnim oprsjem in dolgimi nogami, imenovana tudi seks bomba iz Sunnyja, šla Sonji in drugim dekletom pošteno v nos, zato je bil njen odhod samo še vprašanje časa. Aneta, ki je po rodu Bosanka, Slovenka in Arabka, se je potem zaradi nosečnosti začasno umaknila iz šovbiznisa. Rodila je sinčka, toda oče otroka (neki ljubljanski preprodajalec avtomobilov) naj bi jo zaradi nosečnosti zapustil, ob porodu pa ji je stal ob strani prijatelj, katerega imena noče izdati. Pozneje sta se razšla, ker si Aneta ni želela daljše zveze. Aneti pa se je pred nosečnostjo pripetila še ena tegoba: kljub zavidljivemu znanju karateja jo je nek ljubimec tako močno pretepel, da je s hudimi poškodbami pristala na urgenci ljubljanskega Kliničnega centra, o škandalu pa so poročali tabloidi.
Zdaj se očitno vrača na sceno, čeprav se namerava jeseni resno spoprijeti s študijem stomatologije. Kljub temu bo še najprej delala kot manekenka in fotomodel, čeprav bi najraje spakirala v tujino. Tukaj menda premalo zasluži; na Playboyu, denimo, so ji za celodnevni šiht hostese alias Playboyeve zajčice plačali borih 100 evrov.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aneta Salihovič Sanja Grohar Sonjo Poljanšek Škrabec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vrnitev seks bombe iz ljubljanskega fitnesa Sunny