objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 12. avgust 2008 ob 06:56

Sanja Grohar trdi, da v Monte Carlu ni spala z Rajkom Hrvatičem!
Lepotička, pevka in televizijska voditeljica pravi, da ni pleh ženska
2008 Pozareport

Odpri galerijoSanja Grohar
, nekdanja miss Slovenije, pevka in televizijska voditeljica, je za naš portal zanikala govorice in namigovanja, da naj bi v Monte Carlu spala z razvpitim podjetnikom Rajkom Hrvatičem. Sanja Grohar pravi, da je bila v mondenem Monte Carlu enkrat pred leti, na poslovne sestanke in ogled dirke za Formulo 1 pa jo je povabil Čedo Komljenović alias Monty Shadow, nekoč znani jugoslovanski fotograf, ki živi v Milanu in ima odlične zveze v svetovni visoki družbi. En dan sta se s Hrvatičem naključno srečala, zraven pa so bili še direktor Elektrončka Tomaž Žvipelj, sedanji fant starlete Tine Gaber in uslužbenec Elektrončka Primož Bohinc, Tomaž F. Lovše in njegova sestra Barbara, lastnika Diners Cluba Slovenija.
"S Hrvatičem nikoli nisem imela več kot živjo. Za živjo je pa zelo v redu človek in, kakor je že velikokrat povedal ljudem, da sem ena redkih iz estrade s katero ni spal," nam je zaupala Groharjeva. "Očitno kar z vsakim, ki se pojavi v moji bližini, spim. Anže Škrubej, Rajko Hrvatič, Jan Plestenjak, … skratka, cela estrada … Rajko je vedno veljal za ljubitelja žensk, z njimi se je pojavljal v medijih, jaz pa nikoli nisem veljala za pleh žensko in se nikoli nisem pojavljala v takšnih krogih." Sanja Grohar trdi, da gre za absurdne govorice, čeprav se pojavljajo tudi v medijih. Pomembno je, pravi Groharjeva, da "ona ve, kaj je res in kaj ne, in da ima takšnega fanta, ki ga te nebuloze ne prizadenejo."
Govorice o tem, da naj bi Sanja Grohar spala z Rajkom Hrvatičem, krožijo že nekaj časa, pojavile pa so se tudi na forumu našega portala. Hrvatič za nas včeraj žal ni bil dosegljiv; menda je nekje na dopustu.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme

Sanja Grohar
Rajkom Hrvatičem Čedo Komljenović Monty Shadow Tomaž Žvipelj Tine Gaber Primož Bohinc Tomaž F. Lovše Barbara Anže Škrubej jan plestenjak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sanja Grohar trdi, da v Monte Carlu ni spala z Rajkom Hrvatičem!