objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 25. avgust 2008 ob 10:52

Gianni Rijavec prodira tudi v pravoslavno cerkev
Glasbenik in vodja mirovne fundacije Beli golob potuje v Armenijo, kjer bo gost Catolicosa Gagarina II.
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Gianni Rijavec, primorski glasbenik in vodja fundacije Beli golob, v torek zjutraj potuje v prestolnico Armenije Erevan, kjer bo štiri dni gost tamkajšnjega častitljivega poglavarja pravoslavne cerkve Catolicosa Gagarina II. Rijavec mu bo prinesel večni ogenj miru, pevec in skladatelj pa je izjemno ponosen, ker njegova ideja miru prodira tudi v pravoslavno cerkev; Armenija se za nameček nahaja celo na skrajnem robu krščanstva.
Gianni Rijavec se je širjenju ideje o miru na svetu posvetil že leta 1999, ko se je vrnil iz festivala Forte 99 v Sarajevu, idejo za besedilo pesmi o miru pa je Gianniju dal bivši predsednik ZDA Bill Clinton, med obiskom v Sloveniji. Potem je Gianni ustanovil fundacijo Beli golob, prvega porcelanastega golobčka pa je sprejel pokojni papež Janez Pavel II. Decembra leta 2002 je v Vatikanu namreč osebno sprejel Rijavca. Drugega golobčka je Gianni podaril legendarnemu vodji tibetanskih budistov Dalaj Lami, ko sta se oktobra 2003 srečala v Dhalamshari v Indiji.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gianni Rijavec Catolicosa Gagarina II bill clinton Janez Pavel II Dalaj Lami

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Gianni Rijavec prodira tudi v pravoslavno cerkev