objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 26. avgust 2008 ob 06:07

Nicole Amato, frendica Sanje Grohar, ima večje joške celo od Tine Gaber!
Naša lepotička je v Slovenijo povabila manekenko iz Los Angelesa; ekskluzivni video
2008 Pozareport

Odpri galerijo
Nekdanja misica, pevka in televizijska voditeljica Sanja Grohar (TV Tuba na Kanalu A) je v Slovenijo povabila svojo prijateljico, manekenko Nicole Amato iz Los Angelesa. Menda zato, da ji malo razkaže našo deželo. Oče seksi Nicole, za katero so nekateri hitro pripomnili, da ima celo večje joške od miss Hawaiian Tropic Tine Gaber (menda gre za čisto petico!), je Italijan, mati pa Kitajka. Temnolasa Američanka dela za uveljavljeno ameriško agencijo Ford, pri nas pa se je nastanila v grosupeljskem hotelu Kongo, kjer bodo jutri po njej imenovali tudi eno od hotelskih sob. Prihodnji teden bo lepotička Amato pozirala fotografu Aleksu Štoklju, za slovensko različico revije MensHealth.
Medtem pa Sanja Grohar in Nicole Amato, v slogu frendi & flirt, veselo šopingirata in žurata po Ljubljani, v četrtek pa sta si prijetno utrujeni privoščili tajsko masažo v vodnem centru Atlantis v BTC. Mimogrede, Sanja Grohar naj bi se poročila v začetku prihodnjega leta, fantu Daniju pa je med počitnicami na morju menda že obljubila, da bo ponosno prevzela njegov priimek in se ne bo več pisala Grohar.
#1a#
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar Nicole Amato Tine Gaber Aleksu Štoklju Daniju

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nicole Amato, frendica Sanje Grohar, ima večje joške celo od Tine Gaber!