objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 2. september 2008 ob 07:38

Domen Kumer in Petra Pečovnik pokasirala več kot Primož Kozmus
Mark Žitnik in podjetje Bogart naj bi estradnikoma za zmago na Pesmi poletja izplačala 50.000 evrov
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Mariborčana Domen Kumer in Petra Pečovnik sta velika zmagovalca letošnje Pesmi poletja, glasbenega tekmovanja, ki se je v ponedeljek zgodaj zjutraj, po nekajurnem maratonskem finalu, končalo v grosupeljskem hotelu in kazinoju Kongu. Z njuno pesmijo Kamasutra sta slavila po rezultatih glasovanja gledalk in gledalcev TV Paprike, za nagrado pa sta prejela bon za 50.000 evrov. Neverjetno nagrado je prispeval glavni pokrovitelj, slovensko podjetje Bogart d.o.o. katerega lastnik je Zagrebčan Damir Gajović, ukvarjajo pa se s prodajo vode Brita. Razvpiti Kumer in plavolaska Pečovnikova sta na Pesmi poletja v režiji TV Paprike tako pokasirala precej več kot denimo olimpijski prvak v metanju kladiva Primož Kozmus, ki sta mu država in olimpijski komite za zlato kolajno v Pekingu skupaj izplačala precej manj – 39.500 evrov. Po izboru strokovne žirije je v dvorani Tam Tam v Kongu zmagal hrvaški pevec Nikola Burovac (ta je pokasiral zgolj 2000 evrov), za najboljšo izvajalko pa so razglasili Špelco Kleinlercher, ki je dobila nekaj več – 5000 evrov. Po mnenju radijskih postaj pa je bila najboljša pevka Manca Špik s pesmijo Que sera, sera.
Na prireditvi, ki sta jo vodila Mark Žitnik in Neža Marolt, so vsega skupaj razdelili kar 14 nagrad, nihče pa ni vedel, zakaj tako ogromne razlike v višini denarnih zneskov. Da bo zmagal Domen Kumer, so predvidevali mnogi, kar naj bi bilo dogovorjeno z Markom Žitnikom, ki je v žirijo med drugimi pahnil celo svojega intimnega prijatelja Roka Strleta, sicer uradnega direktorja TV Paprika. Na naš portal smo tekom včerajšnjega dne dobivali tudi jezne anonimke, ki so napovedovale Kumrovo zmago in se na koncu celo izkazale za točne. Nenavadno je tudi, da se je Žitnik odločil podeliti enormno visoko denarno nagrado, neobičajno tudi za večje glasbene festivale z daljšo tradicijo (denimo legendarno Slovensko popevko), in primerljive celo z nagradami v bogatem italijanskem San Remu, medtem ko na njegovi TV Paprika vlada precejšnja denarna suša. Po naših informacijah namreč maloštevilna Žitnikova televizijska ekipa še vedno ni prejela junijske, kaj šele julijske in avgustovske plače ... Govori pa se tudi, da naj bi bilo z Domnom Kumrom dogovorjeno, da se denarja sploh ne izplača in da gre za tako imenovano "fake nagrado" ali domače nateg.Dan prej, v soboto zvečer, pa je v Kongu, na polfinalnem lepotnem tekmovanju za Miss Hawaiian Tropic, za škandal poskrbel temnolasi lepotec Nikola Burovac. Našo lepotičko Tamaro Popovič naj bi skoraj spolno nadlegoval; povsod jo je šlatal in poljubljal, ona pa se je kobajagi nemočno upirala. Čeprav sta bila oba člana žirija, sta se namesto misicam raje posvečala drug drugemu, Burovac pa ji je vmes napisal celo ljubezensko pismo (glej faksimile). Po koncu izbora se je hrvaški pevec očitno že čisto razvnel in začel Tamaro pred vsemi poljubljati po francosko, zato je vmes skočil Žitnik in ga nadrl, naj ne dela scene. Ko se je Burovac nekako umiril, jo je Tamara mahnila domov v Brežice. Je pa bilo videti, da ji scena kar ugaja, se je pa zaradi prisotnih nekako držala nazaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Domen Kumer Petra Pečovnik Damir Gajović Primož Kozmus, Nikola Burovac Špelco Kleinlercher Manca Špik Mark Žitnik Neža Marolt Roka Strleta Tamaro Popovič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Domen Kumer in Petra Pečovnik pokasirala več kot Primož Kozmus