objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 8. september 2008 ob 06:42

Ronaldo: Za Manchester United bom igral z vsem srcem!
Nogometni as Cristiano Ronaldo se ne boji, da ga navijači rdečih vragov ne bi več marali
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Nogometaš Cristiano Ronaldo, ki se je celo poletje na vse kriplje trudil, da bi lahko prestopil v Real Madrid, je povedal, da čeprav si je želel v Real, v Manchestru ni bil nezadovoljen. "Ko smo osvojili Ligo prvakov, sem želel nov izziv, ki mi ga je predstavljalo igranje v Real Madridu. Od nekdaj je bila to moja velika želja, saj sta si portugalska in španska kultura podobni, poleg tega pa je mojo idejo o prestopu v Real podpirala tudi moja družina," je povedal 23-letni Portugalec. "Bil sem naiven, da sem sploh dajal kakršne koli izjave, vendar sem vedno govoril iskreno. Če lani ne bi osvojili Lige prvakov, zagotovo ne bi niti začel premišljevati o Realu," je še dodal Ronaldo. Nogometaš pa poudarja, da je pravi profesionalec: "Dokler bom še igral za Manchester United bom to počel z vsem srcem. Ko bom nekoč zapustil ta klub bi rad vedel, da sem dal vse od sebe."
Ronaldo pa je tudi prepričan, da ga navijači rdečih vragov zaradi želje po prestopu v španski Real Madrid ne bodo imeli nič manj radi.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Cristiano Ronaldo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ronaldo: Za Manchester United bom igral z vsem srcem!