objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 13. september 2008 ob 07:01

Nana Zeneli: Zagorac je okej, ob Tavševi in Pečetu pa mi je slabo!
Nekdanja piarovka Lipe trdi, da njen glas na volitvah dobi Zmago Jelinčič
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Ko je pred časom razvpita estradnica Nana Zeneli postala tiskovna predstavnica stranke Lipa, so bili mnogi izjemno presenečeni. Celo nekateri člani najožjega vodstva Lipe, Zenelijevo pa je na sedež stranke pripeljala poslanka Barbara Žgajner Tavš, ki naj bi jo Zenelijeva navdušila med intervjujem na TV Pika, kjer je do junija letos vodila oddajo Povej naprej.
Pred nekaj tedni pa je Nana Zeneli Lipo razočarana zapustila. Zakaj je odšla, nam ni želela podrobneje komentirati, povedala je le, da ji ob misli na predsednika Lipe Saša Pečeta in Tavševo postane slabo, medtem ko o tretjem poslancu Lipe, Mariborčanu Boštjanu Zagorcu, očitno nima tako slabega mnenja. "Zagorac je okej", je izjavila za naš portal, s Pečetom, Tavševo in Lipo nasploh pa ne bo delala nikoli več. "Lipa, no way, moj glas na volitvah bo dobil Zmago Jelinčič Plemeniti", trdi Nana Zeneli. In dodaja, da se Dejan Kaloh, bivši vodja pisarne poslanske skupine stranke Lipa, ki je medijem včeraj razkril, da sta Peče in Tavševa naročila ponarejanje dokumentov, ki bi lahko škodili predsedniku vlade Janezu Janši, ni prav nič zlagal.
Na naše vprašanje, ali je Lipo res zapustila potem, ko je Peče za potrebe predvolilne kampanje angažiral agencijo Giedon, ki jo vodi nekdanji novinar tednika Mag in časnika Finance Jože Biščak, nam je Zenelijeva odgovorila pritrdilno, Peče in Giedon pa naj bi Zenelijevi – po njenih navedbah – dolgovala tudi nekaj zasluženega denarja. Podrobnosti pa nam Nana Zeneli spet ni hotela pojasniti. Jože Biščak (agencijo Giedon je ustanovil po odhodu iz agencije Odmev, katere lastnik je bil skupaj z Damijanom Nacevskim), pa nam je dejal, da njegova agencija Giedon ne dela za Pečeta in Lipo, res pa je, pravi Biščak, da on Pečetu svetuje kot prijatelj, in to v popoldanskem času, menda zastonj. Biščak nam je tudi potrdil, da je Nana Zeneli nekatere projekte res izpeljala v okviru agencije Giedon, toda zanje naj bi tudi prejela plačilo. Govori se namreč, da naj bi Biščak denar (ali vsaj del denarja) za plačilo Zenelijeve, ki naj bi šel iz Lipe na agencijo Giedon, zadržal zase.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nana Zeneli Barbara Žgajner Tavš Saša Pečeta Boštjanu Zagorcu Zmago Jelinčič Plemeniti Dejan Kaloh Janezu Janši Jože Biščak Damijanom Nacevskim

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nana Zeneli: Zagorac je okej, ob Tavševi in Pečetu pa mi je slabo!