objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 13. september 2008 ob 07:01

Nana Zeneli: Zagorac je okej, ob Tavševi in Pečetu pa mi je slabo!
Nekdanja piarovka Lipe trdi, da njen glas na volitvah dobi Zmago Jelinčič
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Ko je pred časom razvpita estradnica Nana Zeneli postala tiskovna predstavnica stranke Lipa, so bili mnogi izjemno presenečeni. Celo nekateri člani najožjega vodstva Lipe, Zenelijevo pa je na sedež stranke pripeljala poslanka Barbara Žgajner Tavš, ki naj bi jo Zenelijeva navdušila med intervjujem na TV Pika, kjer je do junija letos vodila oddajo Povej naprej.
Pred nekaj tedni pa je Nana Zeneli Lipo razočarana zapustila. Zakaj je odšla, nam ni želela podrobneje komentirati, povedala je le, da ji ob misli na predsednika Lipe Saša Pečeta in Tavševo postane slabo, medtem ko o tretjem poslancu Lipe, Mariborčanu Boštjanu Zagorcu, očitno nima tako slabega mnenja. "Zagorac je okej", je izjavila za naš portal, s Pečetom, Tavševo in Lipo nasploh pa ne bo delala nikoli več. "Lipa, no way, moj glas na volitvah bo dobil Zmago Jelinčič Plemeniti", trdi Nana Zeneli. In dodaja, da se Dejan Kaloh, bivši vodja pisarne poslanske skupine stranke Lipa, ki je medijem včeraj razkril, da sta Peče in Tavševa naročila ponarejanje dokumentov, ki bi lahko škodili predsedniku vlade Janezu Janši, ni prav nič zlagal.
Na naše vprašanje, ali je Lipo res zapustila potem, ko je Peče za potrebe predvolilne kampanje angažiral agencijo Giedon, ki jo vodi nekdanji novinar tednika Mag in časnika Finance Jože Biščak, nam je Zenelijeva odgovorila pritrdilno, Peče in Giedon pa naj bi Zenelijevi – po njenih navedbah – dolgovala tudi nekaj zasluženega denarja. Podrobnosti pa nam Nana Zeneli spet ni hotela pojasniti. Jože Biščak (agencijo Giedon je ustanovil po odhodu iz agencije Odmev, katere lastnik je bil skupaj z Damijanom Nacevskim), pa nam je dejal, da njegova agencija Giedon ne dela za Pečeta in Lipo, res pa je, pravi Biščak, da on Pečetu svetuje kot prijatelj, in to v popoldanskem času, menda zastonj. Biščak nam je tudi potrdil, da je Nana Zeneli nekatere projekte res izpeljala v okviru agencije Giedon, toda zanje naj bi tudi prejela plačilo. Govori se namreč, da naj bi Biščak denar (ali vsaj del denarja) za plačilo Zenelijeve, ki naj bi šel iz Lipe na agencijo Giedon, zadržal zase.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nana Zeneli Barbara Žgajner Tavš Saša Pečeta Boštjanu Zagorcu Zmago Jelinčič Plemeniti Dejan Kaloh Janezu Janši Jože Biščak Damijanom Nacevskim

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nana Zeneli: Zagorac je okej, ob Tavševi in Pečetu pa mi je slabo!