objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 22. september 2008 ob 10:33

Polona Jambrek bi v novem Globalu delala tudi prikrito
Posel v nočnem klubu nad ljubljansko Namo si želijo tudi Jelena Kovačevič, Sonja Javornik in Mark Žitnik
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Polona Jambrek, televizijska novinarka in dvojčica Špele Jambrek, bi rada postala šefica odnosov z javnostmi v novem lokalu, ki ga bodo namesto zloglasnega Globala konec oktobra odprli nad ljubljansko Namo. Naši viri trdijo, da je Polona Jambrek piarovske usluge diskretno ponujala enemu od novih lastnikov lokala; po zadnji verziji naj bi se lokal imenoval On the top by Benetton, v igri pa je bila tudi verzija Easy Mr. Jones, po Jonesu Petku, direktorju podjetja Industrija zabave, ki je z Namo podpisalo pogodbo o najetju lokala. Ko ji je bilo rečeno, da gre za full-time-job, zagotovo težko uskladljiv z njenim delom in urnikom na Pop TV (Polona Jambrek je poročevalka rubrike Pop In v informativni oddaji 24UR), je Jambrekova mirno odgovorila, da bi lahko delala "prikrito".
Mimogrede, Polona Jambrek naj bi si pred nekaj meseci dala tudi povečati oprsje.
Za isti posel v novem Globalu se po naših informacijah trudijo še bivša redaktorica Radia Antena Jelena Kovačevič, čeprav nam je pred nekaj dnevi zatrdila, da je Radio Antena zapustila zaradi neke druge, boljše plačane službe (ni pa nam hotela povedati, za katero službo gre), odhajajoči urednik TV Paprike Mark Žitnik (ki je hkrati šef marketinga v grosupeljskem kazinoju in hotelu Kongo), in razvpita Sonja Javornik, novinarka Lady, Reporterja in Indirekta ter prikrita menedžerka nekaterih slovenskih glasbenikov.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Polona Jambrek Špele Jambrek Jonesu Petku Jelena Kovačevič Mark Žitnik Sonja Javornik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Polona Jambrek bi v novem Globalu delala tudi prikrito