objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 29. september 2008 ob 10:31

Ninamedia: Socialni demokrati krepijo svoj položaj
Pahorjevi Socialni demokrati po raziskavi Ninamedie tudi po volitvah ostajajo najbolj priljubljena stranka
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Teden dni po volitvah Socialni demokrati Boruta Pahorja z 32 odstotki podpore še krepijo svoj za zdaj še neuradni položaj najmočnejše stranke novega parlamenta. Vsaj tako kaže javnomnenjska raziskava, ki jo je za Pop TV in časnik Dnevnik opravila agencija Ninamedia. SD ima skoraj 32 odstotkov podpore, na drugem mestu je SDS s 25 odstotki, tretji je DeSUS z 11,4 odstotka glasov, četrta je stranka Zares z 10,7 odstotki in peta SNS s 4,5 odstotka glasov. Liberalnim demokratom (LDS) so anketiranci namenili 2,6 odstotka glasov, SLS + SMS pa še odstotek manj. Zanimiv je podatek o neopredeljenih volivcih; če jih je bilo pred mesecem dni skoraj 38 odstotkov, jih je ta teden le še 5,8 odstotka.
Najbolj priljubljen politik v Sloveniji ostaja predsednik države Danilo Türk, na drugo mesto pa se je po dolgem času prebil najverjetnejši mandatar Borut Pahor. Najbolje ocenjeni minister vlade Gregor Virant, ki je bil še pred mesecem dni na tretjem mestu lestvice politikov, pa je danes zdrsnil na sedmo mesto.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boruta Pahorja Danilo Türk Gregor Virant

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ninamedia: Socialni demokrati krepijo svoj položaj