objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 2. oktober 2008 ob 05:44

Facebook: Mark Žitnik je umrl!
Odstavljeni urednik Paprike je uradno na bolniški, kljub temu pa je brezskrbno žural na dunajskem koncertu Madonne
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Odstavljeni odgovorni urednik TV Paprike Mark Žitnik je prejšnji teden, potem ko so lastniki televizije zaradi slabega poslovanja na skupščini v paketu zamenjali njega in direktorja ter njegovega intimnega partnerja Roka Strleta, na Facebooku dramatično sporočil, da je "Mark Žitnik umrl". Mark ima na Facebooku sicer samo 34 prijateljev, med njimi seveda najdemo tudi beograjskega pevca Nikolo Burovca (oba sta, poleg Strleta, akterja razvpite gej afere z golimi penisi) in direktorja grosupeljskega hotela in kazinoja Kongo Damjana Mušiča. Nekaj dni kasneje pa je Žitnik na Facebooku objavil poskenirano fotografijo, na kateri ga poljublja razvpita srbska turbofolk diva Svetlana Ražnatović - Ceca, ki jo je Mark Žitnik moral slabe volje odnesti iz svoje pisarne na Papriki.
Mimogrede, Žitnik je uradno še vedno na bolniški, čeprav je minuli torek zvečer brezskrbno žural na koncertu Madonne na Dunaju, v družbi pevke Saše Lendero. V slogu njenega najnovejšega hita bi torej lahko rekli, da Žitnik skuša bolniško preboleti stoje.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mark Žitnik Roka Strleta Nikolo Burovca Damjana Mušiča Svetlana Ražnatović - Ceca Saše Lendero

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Facebook: Mark Žitnik je umrl!