objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 8. oktober 2008 ob 05:54

Nova Žitnikova lumparija: z Našo ženo bi rad postal dobrotnik leta?!
Vezana trgovina: forsira ga Anita Ogulin, zmagovalka Adama in Eve z napako
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Medtem ko novi direktor TV Paprika Aleš Čepin iz dneva v dan odkriva neverjetne finančne lumparije, ki sta si jih na račun lastnikov televizije in gledalk ter gledalcev Paprike privoščila zamenjana urednika in direktorja Mark Žitnik in Rok Strle, je legendarna revija Naša žena v oktobrski izdaji objavila seznam kandidatov za laskave nazive Dobrotnika, Darovalko, Izjemno osebnost in Dobrega človeka leta 2008. Gre za tradicionalno akcijo Ljudje odprtih rok, med kandidati pa se je pojavil tudi nihče drug kot Mark Žitnik. Revija Naša žena ga prestavlja v članku z naslovom "Mark Žitnik iz Cerknice, zvezdnik z občutkom za druge", mega hvalisavi tekst o Žitniku, ki naj bi "priskočil na pomoč številnim posameznikom, ki so se znašli v življenjski stiski", pa je napisala novinarka Ajda Janowsky.

Čeprav je kandidatura Marka Žitnika za dobrotnika ali dobrega človeka leta dobesedno bizarna, pa za boljše poznavalce medijske scene sploh ni presenetljiva. Žitnika je namreč uredništvu Naše žene predlagala Anita Ogulin, sekretarka ZPM Ljubljana Moste-Polje, ki z Markom Žitnikom že dalj časa poslovno sodeluje. Poleg tega jo je Žitnik, v okviru njegove bivše oddaje na Papriki - Adam in Eva z napako, pred nekaj meseci razglasil za najbolj simpatično Slovenko leta 2008; spomnimo, najbolj simpatični Slovenec je postal plesalec Andrej Škufca. Anita Ogulin je tudi članica programskega odbora TV Paprike.
Žalostno, ampak očitno gre (tudi) tukaj za čisto navadno vezano trgovino.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aleš Čepin Mark Žitnik Rok Strle Ajda Janowsky Anita Ogulin Andrej Škufca

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nova Žitnikova lumparija: z Našo ženo bi rad postal dobrotnik leta?!