objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 11. oktober 2008 ob 07:31

Razočarana Nereida: Cristiano me je ves čas varal!
Lepotička si bo z zapestja dala odstraniti tetovažo z začetnicami nogometaša Cristiana Ronalda
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Zapeljiva španska manekenka in nekdanje dekle nogometnega asa Cristiana Ronalda, 25-letna Nereida Gallardo, je razkrila, da si je nogometni žrebec skoraj ves čas njune zveze dopisoval z drugimi ženskami. Razočarana Nereida je povedala: "Nekoč sem brskala po njegovem mobitelu in bila neprijetno presenečena, saj si je dopisoval z drugimi dekleti. Takrat sem ga odkrito vprašala, ali je to zanj le igra, ker če je, se bom tudi jaz začela dobivati z drugimi."
Nereida je žalostno priznala, da ji je žal, da si je nogometaševe začetnice dala vtetovirati na zapestje, vendar naj bi to storila, še preden je videla izdajalska SMS-sporočila. "Tatu si bom dala odstraniti, moja mati dela za dermatologa, ki se ukvarja tudi s tem." 


Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Cristiana Ronalda Nereida Gallardo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razočarana Nereida: Cristiano me je ves čas varal!