objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 15. oktober 2008 ob 12:51

Nikola Burovac spet v Sloveniji: opažen v Kongu, z Markom Žitnikom
Srbski pevec na tiskovki Adela Djutovića, Žitnik pobegnil pred fotografi
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Srbski pevec Nikola Burovac, v Sloveniji in na Balkanu razvpit zaradi nedavnega gejevskega škandala z nekdanjim direktorjem in odgovornim urednikom TV Paprike, Rokom Strletom in Markom Žitnikom, je spet v Sloveniji. Včeraj dopoldne se je nenadoma pojavil na tiskovni konferenci televizijskega voditelja Adela Djutovića, ki je v grosupeljskem hotelu in kazinoju Kongo predstavil projekt glasbenih nagrad diamanti. Zraven Burovca je prišel tudi Mark Žitnik, ko pa je videl fotografe, jo je jadrno ucvrl drugam. Roka Strleta pa v Kongu nismo opazili.
Sabina Hribernik, direktorica glasbene agencije Lendero & co., ki v Sloveniji zastopa Nikolo Burovca, je bila glede beograjskega pevca neverjetno skrivnostna. Po telefonu nam je povedala, da je Burovac v Sloveniji na promocijski turneji, ki naj bi trajala do petka. Na naše vprašanje, kje vse bo nastopil, nam je pojasnila, da turneja obsega obiske radijskih postaj; ni pa hotela povedati, katere radijske postaje naj bi gostile Nikolo Burovca. Dejala je tudi, da Burovac ne stanuje v Kongu, ampak v nekem drugem hotelu; kje, pa nismo uspeli izvedeti. Priznala pa je, da sta se z Burovcem v Kongu dobila na kavi.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nikola Burovac Rokom Strletom Markom Žitnikom Adela Djutoviča Mark Žitnik Roka Strleta Sabina Hribernik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nikola Burovac spet v Sloveniji: opažen v Kongu, z Markom Žitnikom