objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 25. oktober 2008 ob 06:59

Kdo bo fural Pahorjev imidž: Simona, Žiga, Melita ali celo Jerca?
Tiskovni predstavnik vlade naj bi postal Žiga Čebulj, direktorica UVI-ja Melita Župevc, šefinja kabineta pa Simona Dimic
2008 Pozareport

Odpri galerijoMed pripravo koalicijske pogodbe in delitvijo resorjev v bodoči vladi Boruta Pahorja potekajo tudi dogovori za funkcije na drugih vladnih položajih. Naši viri trdijo, da naj bi tiskovni predstavnik, torej Pahorjev Valentin Hajdinjak, postal 32-letni Žiga Čebulj, javnosti manj znani svetovalec poslanske skupine Socialnih demokratov v državnem zboru. Za mesto direktorice vladnega urada za informiranje naj bi se zanimala novopečena poslanka Melita Župevc; Župevčeva nam je potrdila, da jo res omenjajo kot kandidatko za direktorico UVI-ja, čeprav naj bi jo trenutno zanimalo predvsem to, da bo dobra poslanka. Mimogrede, Melita Župevc je bila izvoljena tudi za namestnico vodje poslanske skupine, poleg poslanca Sama Bevka. Mesto direktorice UVI-ja naj bi zanimalo tudi Jerco Legan, ki je že napovedala, da zaradi famozne intimne zveze z najverjetnejšim bodočim generalnim sekretarjem vlade Milanom M. Cviklom ne namerava biti doma in postati kuharica, očitki o klientelizmu pa gor ali dol. Možno je tudi, slišimo iz vrst SD, da bi mesto tiskovnega predstavnika vlade in direktorja urada za informiranje združili.
Stolček šefinje kabineta predsednika vlade bo zasedla Simona Dimic, Pahorjeva svetovalka, ki je bila doslej zaposlena kot svetovalka bivšega evropskega poslanca – Pahorja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boruta Pahorja Valentin Hajdinjak Žiga Čebulj Melita Župevc Sama Bevka Jerco Legan Milanom M. Cviklom simona dimic

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo bo fural Pahorjev imidž: Simona, Žiga, Melita ali celo Jerca?