objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 8. november 2008 ob 06:34

Aleš Čepin ni Capin, Jože Možina ni Anton Guzej, Mag pa je skoraj Lady
Famozni novinar Tomaž Mihelič alias Marlenna spet dokazuje svojo polpismenost
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Odkar je honorarna novinarka tabloidne revije Lady Sonja Javornik postala odgovorna urednica TV Paprike, se v Lady članki o Papriki kar vrstijo. Medijska podpora novemu direktorju Paprike Alešu Čepinu in njegovi ženi Urši, po finančnem in programskem debaklu z bivšimi in zamenjanim urednikom Markom Žitnikom ter direktorjem Rokom Strletom, je vsekakor dobrodošla; je pa nerodno, da se je pisanja o Papriki lotil tudi Tomaž Mihelič, bolj znan kot Marlenna, član pokojne transvestitske skupine Sestre. V razmeroma kratkem članku z naslovom Bomboniera 2 spet na sporedu (Lady št. 45) je namreč naredil toliko napak, da je vse skupaj za Papriko tako rekoč antireklama. Aleša Čepina je preimenoval v Čapina (še dobro, da ne v Capina), bonboniero v bomboniero (bonbon pač ni bombon), direktor TV Slovenija pa je Jože Možina, ne generalni direktor Anton Guzej. Tomaž Mihelič/Marlenna je v najnovejši izdaji Lady med drugim zapisal tole: "Aleš Čepin ima sicer podjetje za prodajo avtomobilov, tako da je s to dejavnostjo zelo blizu še enemu televizijskemu veljaku Jožetu Možini. Tudi on je namreč prišel na televizijo iz avtomobilskega podjetja (?!)". To je seveda čista neumnost, saj poklicni televizijski novinar Jože Možina (predvidevamo, da je Mihelič/Marlenna imel v mislih tega Jožeta Možino) na TVS dela že celo večnost, prodajalno avtomobilov pa je od znotraj najverjetneje videl enkrat ali dvakrat v življenju, ko je kupoval družinski avto. Je pa res, da je na TVS iz avtomobilske branže priromal Anton Guzej, ki je bil do leta 2005 direktor podjetja Avto Celje, še vedno pa je član nadzornega sveta Nove kreditne banke Maribor. Toda ločevanje Možine in Guzeja je za famoznega novinarja Tomaža Miheliča/Marlenno verjetno že preveč.
Lahko pa famoznemu Miheliču alias Marlenni laska, da bi s tovrstnim znanjem in besednim zakladom brez težav pisal za – vedno bolj tabloidni – tednik Mag. Tudi Magov novinar Luka Jakše v kolumni o bodočem predsedniku vlade mirno zapiše, da ima Borut Pahor sina Luko s partnerico Tatjano, brez priimka. V resnici pa gre za ljubljansko odvetnico Tanjo Pečar.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sonja Javornik Alešu Čepinu Urši Markom Žitnikom Rokom Strletom Tomaž Mihelič Marlenna jože možina Anton Guzej Luka Jakše Borut Pahor Luko Tanjo Pečar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Aleš Čepin ni Capin, Jože Možina ni Anton Guzej, Mag pa je skoraj Lady