objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 6. november 2008 ob 11:12

Barack Obama pride na obisk v Slovenijo
Skoraj 60 odstokov sodelujočih v naši spletni anketi je prepričanih, da bo novi predsednik ZDA obiskal tudi Slovenijo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Skoraj 60 odstotkov sodelujočih v naši spletni anketi je na temo, ali bo novi predsednik Združenih držav Amerike Barack Obama obiskal Slovenijo, odgovorilo z da, medtem ko jih dobrih 41 odstotkov meni, da Obama v Slovenijo ne bo prišel. Glede na aktualno "obamanijo" lahko tudi mirno zapišemo, da bi v primeru skorajšnjega obiska Baracka Obame Slovenci ponoreli, podobno kot so navdušeno sprejeli nekdanjega predsednika ZDA Billa Clintona. Spletno glasovanje v rubriki Anketa sicer še traja.
Mimogrede, na torkovih volitvah so Američani izvolili tudi dva Slovenca, natančneje, Američana s slovenskimi koreninami: demokrat Tom Harkin je postal senator zvezne države Iowa, njegov strankarski kolega James Oberstar pa je bil v Minnesoti izvoljen za predstavnika v kongresu.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Barack Obama Billa Clintona Tom Harkin James Oberstar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Barack Obama pride na obisk v Slovenijo