objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 8. november 2008 ob 06:23

Tajni agent James Bond bi lahko bil temnopolt kot Barack Obama
Barbara Brocolli, producentka filmov o Jamesu Bondu, meni, da bi tajni agent 007 lahko bil temnopolt
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Barbara Broccoli, producentka filmov o Jamesu Bondu, si predstavlja, da bi agent 007 lahko bil temnopolt. "Bond bi definitivno lahko bil temnopolt, tako kot je temnopolt novi predsednik ZDA Barack Obama,"  je za spletno izdajo časnika Stern povedala producentka najuspešnejše serije o agentih tajne službe v filmski zgodovini. Dandijevski tip, kot je Bond bil doslej, je po prepričanju Broccolijeve preteklost. Današnji 007 mora biti trši. "Bond vedno odraža svoj čas. V 80-ih letih so bili ljudje prepričani, da je vse čudovito in do bo vedno tako. To je bil čas bogastva in ekstravagance. Kaj pa danes? Gospodarska kriza, uničevanje narave, terorizem. Danes ni več mogoče biti lahkomiseln. To je neumestno."
Barbara Broccoli je hčerka producenta filmov o Jamesu Bondu Alberta R. Broccolija, imenovanega tudi "Cubby". Po očetovi smrti leta 1996 je skupaj s polbratom Michaelom G. Wilsonom postala producentka filmov o Bondu.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Barbara Broccoli Barack Obama Alberta R. Broccolija Michaelom G. Wilsonom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tajni agent James Bond bi lahko bil temnopolt kot Barack Obama