objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 12. november 2008 ob 07:22

Pretepli in z nožem porezali bivšo miss športa Aneto Salihović
Bivša misica Aneta Salihović, nekdanja huda konkurentka Sanje Grohar, pretepena in porezana pred svojim stanovanjem v Rakovi Jelši. Policija dva napadalca še išče, motiv ni znan
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Aneta Salihović, nekdanja prva spremljevalka miss Slovenije, miss športa 2006, manekenka in Playboyeva zajčica, je bila spet žrtva brutalnega napada.
Minulo sredo zvečer, malo po 20. uri, se je nič hudega sluteča lepotička s svojo Opel tigro pripeljala domov, pred stanovanjsko hišo v Rakovi Jelši. Ko je pripeljala v garažo in ugasnila motor, sta nenadoma planila dva maskirana napadalca. Začela sta jo vleči iz avta, jo tepla in z nožem porezala po glavi. Ko pa se je v hodniku hiše nenadoma prižgala luč, sta pobegnila. Anetina mama, ki stanuje v isti hiši, je poklicala policijo. Policisti so hitro prišli in Aneto - s pomočjo rešilcev - spravili na urgenco v Klinični center, kjer je dobila tri šive. Motiv napadalcev ni znan, Aneta, ki je mojstnica borilnih veščin, pa je za naš portal povedala, da se na žalost ni utegnila niti braniti. "Napadalca sta me mogoče hotela oropati", ugiba Aneta. Po naših informacijah ljubljanska policija oba napadalca še išče.

To pa za Aneto Salihović ni prvi pretepaški incident. Pred dvema letoma jo je ljubosumni prijatelj Gregor Markovič, ki naj bi se hotel vmešavati v njeno intimno zvezo s fantom Raletom, pretepel in porinil po stopnicah. Tudi takrat se je hudo poškodovala in morala v bolnišnico. Tedanji fant Rale naj bi jo zapustil zaradi lažnih zgodb in natolcevanj v medijih. Žalostna se je odločila sprejeti vabilo razvpitega podjetnika Rajka Hrvatiča na za dvodnevni žur na njegovi jahti, kjer pa naj bi jo na skrivaj posnel Gregor. Posnetke je pokazal Raletu, ta pa je Aneto obtožil pijančevanja. Kljub temu, da sta se Rale in Aneta pobotala, ji ljubosumni Gregor, menda dober prijatelj srbskega podjetnika Aleksandra Antonića, intimnega spremljevalca Sanjske ženske 2 Katarine Hrestak, ni dal miru. Grozil ji je s pretepom in celo smrtjo, dokler pretepena Aneta ni pristala na urgenci.
Aneta Salihovič ima sedem mesecev starega sina. Imena njegovega očeta noče izdati, pravi le, da gre za starejšega gopoda iz Ljubljane. Aneta Salihović je na estradni sceni zaslovela leta 2005, ko je postala prva spremljevalka tedanje miss Slovenije Sanje Grohar, po mnenju večine poznavalcev pa bi morala celo zmagati.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aneta Salihovič Gregor Markovič Raletom Rajka Hrvatiča Aleksandra Antonića Katarine Hrestak Sanje Grohar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pretepli in z nožem porezali bivšo miss športa Aneto Salihović