objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 18. november 2008 ob 06:25

Pretepena in porezana misica Aneta Salihović ve, kdo jo je napadel!?
Po napadu na Rakovi Jelši: Aneta piše, hočm mirn life in pustite me že per mer ...
2008 Pozareport

Odpri galerijo


Pred nekaj dnevi smo poročali o brutalnem napadu na nekdanjo prvo spremljevalko miss Slovenije, miss športa 2006, manekenko in Playboyevo zajčico Aneto Salihović. Dva neznana maskirana moška, ki ju uradno še vedno išče policija, sta jo napadla predprejšnjo sredo zvečer, ko se je z avtom vrnila domov, na Rakovo Jelšo v Ljubljani. Tepla sta jo in porezala z nožem, nato pobegnila, nesrečna Anita pa je pristala na urgenci v ljubljanskem Kliničnem centru. Poročali smo tudi, da to ni bil prvi pretepaški incident temnolase lepotičke, sicer mojstrice borilnih veščin; pred dvema letoma jo je pretepel njen ljubosumni prijatelj Gregor Markovič.
Čeprav smo večino informacij o sredinem napadu pridobili od Anete Salihović, nam je po objavi poslala naslednje sporočilo: "Hvala lepa za vse probleme, k jih imam zarad te objave učeri!!! Ka mesarite star drek s tem, k sploh ne veste ka se dogaja??? Jst mam otroka in hočm mirn life, puste me že pr mer!!!"
Dogaja pa se očitno masikaj. Prejeli smo namreč sporočilo gospodične S., ki naj bi bila (slučajno) na urgenci ravno takrat, ko so v Klinični center pripeljali Aneto Salihović. "Iz njenega pogovora z dvema njenima znancema se je dalo razbrati", je prepričana S., "da Salihovićeva dobro ve, kdo je bil napadalec". Eden izmed njiju naj bi ji namreč rekel: "Dokler se boš s takimi družila, niti ne moreš kaj drugega pričakovati". Drug pa: "Ja, koga so pa ravnokar poklicala, punca, dobro razmisli, kaj delaš". Kaj je odgovorila Aneta, S. ni slišala, moška pa sta po navedbah S. odšla, ne da bi počakala, da so zdravniki poskrbeli za Salihovićevo.
Zanimivo je tudi, da nam je Aneta Salihović povedala, kako sumi, da naj bi govorice o napadu nanjo razširil novinar Filip Kocijančič, ki je hkrati menedžer Playboyevih zajčic, torej njen šef. Kocijančič pa nam je že prej zaupal, da Aneta Salihović od tiste srede naprej ni več videl. Na naše vprašanje, ali je policija že kaj odkrila, kdo so napadalci, nam je Salihovićeva odgovorila takole: "Kdaj pa je policija že kaj odkrila?"
Na našem spletnem forumu pod člankom o napadu na Aneto Salihović se je očitno tudi razkrilo, kdo je oče njenega sinčka. Medtem ko Aneta trdi, da gre za starejšega gospoda iz Ljubljane, je nekdo zapisal, da je oče njenega otroka Dragan Mandić iz Gamelj, ki se ukvarja s prodajo rabljenih avtomobilov in je prijatelj razvpitega podjetnika Rajka Hrvatića.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aneto Salihović Gregor Markovič s Filip Kocijančič Dragan Mandić Rajka Hrvatiča

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pretepena in porezana misica Aneta Salihović ve, kdo jo je napadel!?