objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 25. november 2008 ob 07:16

Mirna Reynolds Pahorju: Lepo se vam poda kravata, konec naj ne bo mandata!
Razvpita pevka lansirala pesem za novega premierja Boruta Pahorja
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita pevka Mirna Reynolds napoveduje novo uspešnico. Gre za njeno najnovejšo skladbo Gospod predsednik, ki jo je namenila novemu predsedniku vlade Borutu Pahorju. Menda v slogu pokojne slavne filmske igralke Marilyn Monroe in legendarnega ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja (saj se spomnite: Happy Birthday, Mr. President ...).
Skladba je projekt produkcijske hiše Dee Kay, glasbo in aranžma je napisal Domen Kumer, besedilo pa Steffanio. Pri nastajanju skladbe je sodelovalo še nekaj drugih priznanih slovenskih glasbenikov, kot sta Jani Hace (Siddharta), Franci Zabukovec (Rock Partyzani); slednji so peli tudi na predvolilnih eventih Socialnih demokratov med nedavno predvolilno kampanjo.
Mirna Reynolds je ob izidu skladbe povedala, da slovensko politiko spremlja zadnji dve leti, od vseh politikov pa ji je najbolj simpatičen prav Borut Pahor. Po njenih besedah ni samo lep in šarmanten, ampak tudi karizmatičen, take osebe pa naj bi Mirno vedno privlačile. Poleg tega pevka priznava, da Pahorju verjame, kar govori.

Temu primerno je tudi besedilo njene pesmi Gospod predsednik:
"Gospod predsednik, vi ste mi tako šarmanten, lep, izkušen, eleganten, čutim vašo silno moč! Gospod predsednik, lepo se vam poda kravata, konec naj ne bo mandata, saj vas gledam dan in noč. Všeč mi vaš je položaj, oglasite se kaj, samo za vas bom dala glas. Gospod predsednik, jaz vas noro obožujem, vaše delo občudujem, ne spustite ga iz rok."
#1x#
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mirna Reynolds Borutu Pahorju Marilyn Monroe Johna F. Kennedyja Domen Kumer Steffanio Jani Hace Franci Zabukovec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mirna Reynolds Pahorju: Lepo se vam poda kravata, konec naj ne bo mandata!