objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 22. november 2008 ob 04:15

Hugh Jackman je najbolj seksi moški na svetu
Avstralski filmski igralec Hugh Jackman je pri 40 letih najbolj seksi moški na svetu
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Avstralski filmski igralec Hugh Jackman je pri 40 letih najbolj seksi moški na svetu. Tako je razglasila ameriška revija People. Na njeni lestvici najprivlačnejših moških Jackmanu sledijo "James Bond" Daniel Craig, Brad Pitt, George Clooney in Matt Damon, ki mu je čast najbolj seksi moškega pripadla lani. Novinarka revije Michelle Beadle je odločitev pojasnila z utemeljitvijo, da ima Jackman nekaj posebnih značilnosti, zaradi katerih so ga razglasili za najbolj seksi moškega. "V prvi vrsti je Avstralec. Je čudovit. Ima eno najlepših teles. In je družinski človek." Jackman je že več kot dvanajst let poročen z Deborro Lee Furness. Imata dva otroka, 8-letnega Oscarja in 6-letno Avo.
Poleg omenjenih pa so se na seznam najbolj seksi moških revije People uvrstili še igralec Zac Efron, plavalec Michael Phelps, igralec Javier Bardem, kitajski pianist Lang Lang in britanski nogometni zvezdnik David Beckham.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Hugh Jackman Daniel Craig brad pitt George Clooney Matt Damon Michelle Beadle Deborro Lee Furness Oscarja Avo Zac Efron Michael Phelps Javier Bardem Lang Lang David Beckham

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Hugh Jackman je najbolj seksi moški na svetu