objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 4. december 2008 ob 06:48

Janša bo za sekretarja SDS postavil nekdanjega ministra Dragutina Mateja
Frakcijski boji: Janša namerava politično okrepiti funkcijo generalnega sekretarja stranke
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji minister za notranje zadeve, Dragutin Mate, bo novi generalni sekretar opozicijske stranke SDS namesto dozdajšnjega Dušana Strnada, trdijo naši viri blizu predsednika SDS Janeza Janše. Mate bo funkcijo prevzel na kongresu SDS maja prihodnje leto, ko bodo volili celotno novo vodstvo. Po naših informacijah namerava Janša z Matejem politično okrepiti funkcijo generalnega sekretarja znotraj stranke, hkrati pa Mate velja za Janši zvest kader. To je za Janšo pomembno predvsem zaradi napovedanih frakcijskih bojev znotraj vodstva SDS (med nekaterimi poslanci menda že prihaja do hudih trenj – Vinko Gorenak, denimo, naj bi dejal, da z Brankom Grimsom ne gre več na skupno tiskovno konferenco ...), pa tudi v primeru morebitnega Janšinega odhoda na položaj generalnega sekretarja zveze Nato. Naši viri trdijo še, da naj bi Janša napovedal tudi oster zakulisni obračun z nekaterimi člani SDS, ki naj bi se v preteklih štirih letih, ko je bila SDS na oblasti, preveč in neupravičeno "okoristili".
SDS pa je na svoji spletni strani včeraj tako rekoč napovedala predčasne volitve, predvsem zaradi razvpite afere Patria, ki naj bi po mnenju SDS na oblast nepošteno pripeljala predsednika Socialnih demokratov, Boruta Pahorja.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dragutin Mate Dušana Strnada Janeza Janše Vinko Gorenak Brankom Grimsom Boruta Pahorja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Janša bo za sekretarja SDS postavil nekdanjega ministra Dragutina Mateja