objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 15. december 2008 ob 10:43

Preobrat v Trebnjem: odstopa Boruta Pahorja menda sploh niso zapisali?!
Salomonska rešitev na sinočnjem sestanku Uroša Jauševca z vodstvom Trebanjskega SD
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Na sinočnjem srečanju vodstva socialnih demokratov iz Trebnjega z generalnim sekretarjem SD Urošem Jauševcem, kjer so razpravljali o famoznem protestnem pismu predsedstva OO SD Trebnje Borutu Pahorju (zaradi imenovanja Dimitrija Rupla za posebnega odposlanca so le-ti zahtevali Pahorjev odstop z mesta predsednika SD), je po eni uri in pol debate prišli do salomonske rešitve. Zahteve po odstopu niso umaknili; ugotovili so namreč, da v pismu poziv k odstopu sploh ni bil zapisan, ampak je šlo samo za premislek … Člani predsedstva naj bi se z Jauševcem strinjali tudi v tem, da je v stranki potrebno več medsebojne komunikacije, Jauševec pa je za naš portal po končanem sestanku povedal, da je šlo za "miren, prijazen in prijateljski pogovor". Trebanjski socialni demokrati so menda pomirjeni, po mnenju Jauševca pa naj bi mediji preveč napihnili pomen sestanka.
Širše vodstvo največje vladne stranke zdaj čaka klavzura, ki bo konec tega tedna, predvidoma v soboto, lokacija klavzure še ni znana. Danes zvečer pa vodstvo Socialnih demokratov prireja veliko prednovoletno zabavo v ljubljanski Festivalni dvorani. Prišlo naj bi nekaj sto povabljencev, slavnostni govornik pa bo predsednik vlade Borut Pahor.
Mimogrede, Nace Sila, predsednik Socialnih demokratov iz Trebnjega, je dober prijatelj poslanca in nekdanjega sekretarja SD Dušana Kumra.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urošem Jauševcem Borutu Pahorju Dimitrija Rupla Nace Sila Dušana Kumra

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Preobrat v Trebnjem: odstopa Boruta Pahorja menda sploh niso zapisali?!