objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 15. december 2008 ob 10:43

Preobrat v Trebnjem: odstopa Boruta Pahorja menda sploh niso zapisali?!
Salomonska rešitev na sinočnjem sestanku Uroša Jauševca z vodstvom Trebanjskega SD
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Na sinočnjem srečanju vodstva socialnih demokratov iz Trebnjega z generalnim sekretarjem SD Urošem Jauševcem, kjer so razpravljali o famoznem protestnem pismu predsedstva OO SD Trebnje Borutu Pahorju (zaradi imenovanja Dimitrija Rupla za posebnega odposlanca so le-ti zahtevali Pahorjev odstop z mesta predsednika SD), je po eni uri in pol debate prišli do salomonske rešitve. Zahteve po odstopu niso umaknili; ugotovili so namreč, da v pismu poziv k odstopu sploh ni bil zapisan, ampak je šlo samo za premislek … Člani predsedstva naj bi se z Jauševcem strinjali tudi v tem, da je v stranki potrebno več medsebojne komunikacije, Jauševec pa je za naš portal po končanem sestanku povedal, da je šlo za "miren, prijazen in prijateljski pogovor". Trebanjski socialni demokrati so menda pomirjeni, po mnenju Jauševca pa naj bi mediji preveč napihnili pomen sestanka.
Širše vodstvo največje vladne stranke zdaj čaka klavzura, ki bo konec tega tedna, predvidoma v soboto, lokacija klavzure še ni znana. Danes zvečer pa vodstvo Socialnih demokratov prireja veliko prednovoletno zabavo v ljubljanski Festivalni dvorani. Prišlo naj bi nekaj sto povabljencev, slavnostni govornik pa bo predsednik vlade Borut Pahor.
Mimogrede, Nace Sila, predsednik Socialnih demokratov iz Trebnjega, je dober prijatelj poslanca in nekdanjega sekretarja SD Dušana Kumra.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urošem Jauševcem Borutu Pahorju Dimitrija Rupla Nace Sila Dušana Kumra

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Preobrat v Trebnjem: odstopa Boruta Pahorja menda sploh niso zapisali?!