objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 29. december 2008 ob 14:07

Silvestrska zabava Ambasade Gavioli z DJ Umkom in Stevom Porterjem
V novo leto bosta obiskovalce Ambasade Gavioli popeljala didžeja Umek in Steve Porter
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Uroš Umek je nedvomno največje ime slovenske klubske scene in eden izmed redkih didžejev, ki je uspel doseči zvezdniški status tako v Sloveniji kot v tujini. Še vedno velja za pionirja slovenske elektronske scene, večina ga kliče kar "foter".
Umkova prva Mumps izdaja pri založbi Tortured, kjer je svojo ljubezen do zgodnje house glasbe združil s strastjo do klubskega tehna, je slovenskega didžeja popeljala v mednarodno središče dogajanja. Pravi vzpon svoje mednarodne kariere pa je doživel po svoji dvajseti izdaji, šele takrat so ga namreč pričeli obsipavati z vabili na nastope v tujini. V svojih setih je vedno ustvarjal prave vrelce energije in brez težav povezoval navidez neskladne glasbene elemente, ki so tako značilni za njegovo produkcijo. Njegovi nastopi so povsod nemudoma osvojili publiko. Ko vrti, Umek z lahkoto obvlada plošče in zgoščenke ter se posveti tudi vsakemu posameznemu efektu na mešalki. V zadnjih nekaj letih je blestel na področju remiksiranja in svoj talent tako posodil skupini Depeche Mode. Predelal je single Tanz mit Laibach in skupaj s Siddharto nastopil pred 30.000-glavo množico. "Z glasbo se ukvarjam sedem dni v tednu, v tem neizmerno uživam in za to tudi veliko naredim," trdi Umek.
Na zgornjem, manjšem plesišču bo uradoval Steve Porter s svojo lažjo obliko trancerske zgodbe, ki bo glasbeno zaokrožila uspešen start leta 2009.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Uroš Umek Steve Porter

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Silvestrska zabava Ambasade Gavioli z DJ Umkom in Stevom Porterjem