objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 7. januar 2008 ob 00:07

Italijanka Carla Bruni že februarja prva dama Francije?
Zaljubljeni Nicolas Sarkozy naj bi ji že podaril zaročni prstan, ona pa njemu drago uro
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Carla Bruni bi lahko že februarja postala prva dama Francije, saj naj bi po poročanju francoskih medijev njihov predsednik Nicolas Sarkozy italijanski pevki ter bivši manekenki že prihodnji mesec obljubil večno zvestobo. Zaljubljeni Nicholas naj bi svojemu dekletu že podaril diamantni zaročni prstan, od nje pa je dobil dragoceno švicarsko uro, znanega proizvajalca Pateka Phillippea. Špekulira se, da bi bil lahko datum poroke 8. oziroma 9. februar. Iz Sarkozyjevega urada novice niso želeli komentirati.Zanimivo je, da je informacija prišla na dan hkrati z rezultati ankete o Sarkozyjevemu padcu priljubljenosti, ki jo je objavil francoski časopis Le Parisien. Francozi so zaskrbljeni tako zaradi sprememb v gospodarstvu kot tudi zaradi predsednikovega zasebnega življenja. Stephane Roses, direktor inštituta za raziskavo javnega mnenja in avtor vprašalnika o Sarkozyjevi priljubljenosti, je izjavil, da starejši ljudje ne odobravajo predsednikovega načina življenja. "Velika medijska izpostavljenost Sarkozyjevega zasebnega življenja vpliva na njegovo funkcijo predsednika in ni v skladu z nekaterimi tradicionalnimi družbenimi vrednotami. Padec priljubljenosti med starejšo populacijo, ki spoštuje tradicionalne vrednote, ni zato nič nenavadnega," je dejal Rozes.
Par se je spoznal pred nekaj meseci, samo nekaj tednov po Sarkozyjevi ločitvi od Cecilie, v Parizu. Mediji spremljajo vsak korak novopečenih zaljubljencev; minuli mesec v Egiptu, zdaj pa v Jordaniji, kjer je se je francoski predsednik sestal s kraljem Abdulahom, z njima pa je bil tudi Carlin sin Aurelien.
Ob tem dodajmo, da je indijska vlada vlada v zadregi in išče primeren način, da bi po protokolu izpeljala obisk francoskega predsednika, če se mu bo pridružila tudi njegova spremljevalka Brunijeva. Uradni Pariz je namreč indijsko vlado obvestil, da obstaja možnost, da se bo nedavno ločenemu Sarkozyju na njegovem prvem uradnem obisku New Delhija pridružila tudi pevka in bivša manekenka Brunijeva. O zadregi Indije, saj je Brunijeva Sarkozyjeva spremljevalka in ne zakonska partnerica, so se že razpisali indijski časniki. Sarkozy naj bi državo po napovedih obiskal 24. januarja in bil dva dneva pozneje častni gost ob praznovanju dneva republike. Francoska vlada pisanja indijskih časnikov ni komentirala.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Carla Bruni Nicolas Sarkozy Stephane Roses Aurelien

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Italijanka Carla Bruni že februarja prva dama Francije?