objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 9. januar 2008 ob 05:19

Ko Toneta Ropa ni doma, ga ropajo
Odnesli so mu dva računalnika, izmenljivi disk, dokumente, dve uri in mobilna telefona
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji slovenski eldeesovski premier in zdajšnji poslanec Socialnih demokratov Tone Rop je novoletne praznike z družino preživel v Šarm El Šejku v Egiptu, o čemer smo na našem portalu že poročali. V deželo piramid so odpotovali 29. decembra, vrnili pa so se v nedeljo, 6. januarja. Toda ob vstopu v hišo v Vodicah so doživeli šok. Medtem ko je Ropova družina brezskrbno uživala, so namreč neznanci vlomili v družinsko hišo in jo obrnili tako rekoč na glavo. Datum vloma sicer ni znan, Rop pa predvideva, da so vlomili še isti dan, ko so odšli na potovanje. Dogodek so policiji prijavili šele 6. januarja, ko se se vrnili domov. Tatovi so iz hiše pobrali vse, kar jim je prišlo pod roke, je za naš portal povedal Rop. Odnesli so dva osebna računalnika, med drugim tudi službenega, izmenljive diske, iz delovne sobe nekdanjega premiera so izginili vsi dokumenti, prebrskani so bili vsi predali in omare, ukradena sta bila dva mobilna telefona, dve ročni uri ter verižice in druga zlatnina, izginilo je tudi 1500 evrov gotovine. Rop je povedal, da so šli tatovi sistematično po celi hiši in pregledali vse predale, celo tiste v otroških sobah. Po podatkih policije naj bi bilo (materialne) škode za okoli 10.000 evrov.
Glede na to, da je politik ostal tudi brez službenega računalnika, ki je sicer v lasti državnega zbora, in dokumentov, se poraja vprašanje, kdo stoji za ropom. Gre za klasičen rop ali so ga morda naročili politični nasprotniki? "Ne sumim nikogar," nam je dejal Rop in dodal, da se s primerom ukvarja policija.
Na ljubljanski policijski upravi so potrdili, da je bil opravljen ogled kraja kaznivega dejanja vloma v stanovanjsko hišo na območju Vodic. Ob tem dodajajo, da policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, s pomočjo katerih naj bi našli storilce. Drugih podrobnosti zaenkrat ne dajejo. 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tone Rop

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ko Toneta Ropa ni doma, ga ropajo