objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 9. januar 2008 ob 15:20

Victoriine minice na vrhu črne liste
Zloglasni gospod Blackwell je znova sestavil seznam najbolj grozno oblečenih zvezdnic
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Najbolj slavni modni kritik gospod Blackwell je pred dnevi objavil že 48. lestvico najbolj neokusno oblečenih zvezdnic. Kot kaže, ga prav nič ne gane dejstvo, da Victoria Beckham, žena nogometaša Davida Beckhama, velja za nekakšno modno ikono, saj je na seznamu neizprosnega gospoda zasedla nečastno prvo mesto.

Takoj za njo se je na lestvico uvrstila še ena britanska zvezdnica, težavna pevka Amy Winehouse, ki ji Blackwell očita nemogočo pričesko in težave z vzdrževanjem higiene.

Tretja je že njegova redna gostja, igralka Mary Kate Olsen, sledi pa ji pevka skupine Black Eyed Peas, Fergie, ki jo je označil za "malo neokusno Američanko".
Na petem mestu se je znašla zmagovalka Ameriškega idola in ena najbolje prodajanih pevk, mlada Kelly Clarkson, na seznamu pa so še pevki Avril Lavigne in Jessica Simpson ter razvpita igralka Lindsay Lohan.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Blackwell Victoria Beckham Davida Beckhama Amy Winehouse Mary Kate Olsen Fergie Kelly Clarkson Avril Lavigne Jessica Simpson Lindsay Lohan

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Victoriine minice na vrhu črne liste