objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 16. januar 2008 ob 06:12

Problematična Britney spet zamočila in izgubila svoja sinova
Škandalozna pevka bi morala včeraj priti na sodišče na zaslišanje, a se tam ni pojavila
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Problematična zvezdnica Britney Spears bi morala včeraj priti na sodišče, a je kljub nasvetom njenih odvetnikov ni bilo. Glavna tema bi morala biti večurna drama, ki jo je zvezdnica pred kratkim uprizorila svojima dvema sinovoma, dveletnemu Seanu Prestonu in enoletnemu Jaydenu Jamesu, ko se je z njima zaprla v spalnico in prišla ven šele po posredovanju policistov. Ker se škandalozna pop pevka ni pojavila na zaslišanju, je sodišče odločilo, da do naslednje obravnave, ki je sklicana za 19. februar, ne sme videvati svojih otrok. Britney bi morala na losangeleško sodišče priti ob 9. uri zjutraj, pojavila pa se je šele štiri ure pozneje. Njen avtomobil je nekaj časa krožil okoli stavbe, pevka je celo za nekaj trenutkov izstopila iz avta, obkrožena z množico paparacev pa se je nato hitro vrnila v vozilo.

"Umaknite se. Bojim se. Nehajte. Želim se vrniti v avto. Prosim vas, pustite me nazaj v avto,"
je histerično kričala na paparace. Eden od očividcev je izjavil, da je Brit delovala zgubljeno in prestrašeno. Odvetniki so jo najverjetneje poskušali prepričati, naj gre na sodišče, ona pa je svojemu vozniku naročila, naj jo odpelje. Potem je s fotografom Adnanom Ghalibom, s katerim je trenutno v zvezi, obiskala bližnjo cerkev, nato pa odšla domov. Še prej pa naj bi obiskala štiri lekarne in nameravala kupiti tablete za spanje. Ghalib, ki je zmedeno in vznemirjeno Britney spremljal, je dogajanje samo na kratko komentiral: "Pripravljeni smo na malo spanca."

Nekdanji pevkin soprog Kevin Federline je na sodišče prišel točno. Za zaprtimi vrati je opisal svoj pogled na incident, ki se je zgodil pred dvema tednoma.Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Britney Spears Seanu Prestonu Jaydenu Jamesu, Adnanom Ghalibom Kevin Federline

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Problematična Britney spet zamočila in izgubila svoja sinova