objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 19. januar 2008 ob 00:11

Britney zaročena in končno srečna?
Bivša pop princesa je med svojim nočnim nakupovanjem pokazala zaročni prstan
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Potem ko so Britney Spears paparaci zasačili v trgovini, ko je kupovala test za nosečnost, je njen tiskovni predstavnik Sam Lutfi izjavil, da problematična pevka ni noseča, ampak da sta z njenim novim izbrancem Adnanom Ghalibom le zafrkavala nadležne fotografe. V četrtek pa, ko so na njeni roki opazili prstan, ki bi bil lahko tudi zaročni, so se začela pojavljati ugibanja, če ni to dokaz, da se nameravata z Adnanom res poročiti. Škandalozna zvezdnica je svoj prstan pokazala med nakupovanjem, ki si ga je privoščila ob dveh ponoči, zaradi česar so samo za njo odprli trgovino z oblačili Kitson. Nekdanja pop princesa se je v trgovini pojavila oblečena v belo moško srajco, kravato in v strganih mrežastih nogavicah.Adnan in Brit sta želela v četrtek na romantično večerjo v restavracijo, vendar so jima sledili paparaci. Ghalib jih je želel odgnati ter je v navalu besa polomil mizo in stol. Pozneje so bili štirje fotografi aretirani, ker so zasledovali pevkin avtomobil
Mediji celo poročajo, da naj bi Brit pritiskala na svojega novega ljubimca, naj se čim prej loči od soproge Azlynn Berry, s katero že več let ne živita skupaj. Prav tako naj bi bil vzrok za pevkino nedavno potovanje v Mehiko poroka z Adnanom. Mislila naj bi, da tam postopek ločitve poteka hitreje, ker pa to ne drži, sta se vrnila v Los Angeles.
Britneyjina sestrična in nekdanja asistentka Alli Sims pa je prepričana, da ima Ghalib slabe namene, in si želi, da bi izginil iz življenja njene sorodnice.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Britney Spears Sam Lutfi Adnanom Ghalibom Azlynn Berry Alli Sims

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Britney zaročena in končno srečna?