objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Nedelja, 20. januar 2008 ob 07:28

Odbita Amy Winehouse kričala na sodišču, si grizla nohte in pljuvala
Pevka je prišla na zaslišanje svojega moža in kričala, kako zelo ga ljubi
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Problematična Amy Winehouse je britanskim medijem priredila še eno dramatično poslastico. Tokrat gre za pravi filmski prizor. Njen mož Blake Fielder-Civil je bil zaslišan na sodišču, ona pa mu je izrazila podporo s kričanjem, kako ga ljubi. Po poročanju britanskih medijev je Amy skoraj zamudila moževo zaslišanje, proti koncu pa se je vendarle pojavila. "Ljubim te, lepotec prelepi," je kričala pevka, medtem ko ji je soprog hladno odgovoril: "Je vse vredu, srce?"

Na sodišču je skuštrano Amy spremljala tašča Georgette, ki jo je tesno držala za roko in ji ves čas govorila, da bo vse vredu. Očitno sta dve najpomembnejši ženski v Blakeovem življenju zgladili spore. Kljub temu, da naj bi ga menda prav njegova mama nagovarjala, naj se loči od odbite pevke, ki ga nekaj časa ni hotela obiskati v zaporu. Po koncu sojenja je Amy živčno grizla svoje nohte in pljuvala naokoli. Po tem ko je nekaj krepkih povedala tudi paparacem, se je odpeljala do bližnjega McDonald'sa.

Spomnimo. Blake Fielder-Civil naj bi bil vpleten v pretep natakarja Jamesa Kinga, zato so ga tudi aretirali. Sam krivdo ves čas zanika. V zaporu si je poskušal prerezati žile, saj je v nekem tabloidu prebral, da ga Amy vara z nekdanjim fantom.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Amy Winehouse Blake Fielder-Civil Georgette Jamesa Kinga

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Odbita Amy Winehouse kričala na sodišču, si grizla nohte in pljuvala