objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Nedelja, 20. januar 2008 ob 07:28

Odbita Amy Winehouse kričala na sodišču, si grizla nohte in pljuvala
Pevka je prišla na zaslišanje svojega moža in kričala, kako zelo ga ljubi
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Problematična Amy Winehouse je britanskim medijem priredila še eno dramatično poslastico. Tokrat gre za pravi filmski prizor. Njen mož Blake Fielder-Civil je bil zaslišan na sodišču, ona pa mu je izrazila podporo s kričanjem, kako ga ljubi. Po poročanju britanskih medijev je Amy skoraj zamudila moževo zaslišanje, proti koncu pa se je vendarle pojavila. "Ljubim te, lepotec prelepi," je kričala pevka, medtem ko ji je soprog hladno odgovoril: "Je vse vredu, srce?"

Na sodišču je skuštrano Amy spremljala tašča Georgette, ki jo je tesno držala za roko in ji ves čas govorila, da bo vse vredu. Očitno sta dve najpomembnejši ženski v Blakeovem življenju zgladili spore. Kljub temu, da naj bi ga menda prav njegova mama nagovarjala, naj se loči od odbite pevke, ki ga nekaj časa ni hotela obiskati v zaporu. Po koncu sojenja je Amy živčno grizla svoje nohte in pljuvala naokoli. Po tem ko je nekaj krepkih povedala tudi paparacem, se je odpeljala do bližnjega McDonald'sa.

Spomnimo. Blake Fielder-Civil naj bi bil vpleten v pretep natakarja Jamesa Kinga, zato so ga tudi aretirali. Sam krivdo ves čas zanika. V zaporu si je poskušal prerezati žile, saj je v nekem tabloidu prebral, da ga Amy vara z nekdanjim fantom.
Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Amy Winehouse Blake Fielder-Civil Georgette Jamesa Kinga

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Odbita Amy Winehouse kričala na sodišču, si grizla nohte in pljuvala