objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 21. januar 2008 ob 13:08

Konec romance: razočarana in jezna Britney nogirala paparaca
Eks pop princesa je izvedela, da je bil njen izbranec Adnan Ghalib z njo le zaradi biznisa
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Problematična pevka Britney Spears je izvedela, da se je njen novi, zdaj že bivši izbranec, paparac Adnana Ghalib že pred nekaj meseci zmenil z agencijo, za katero dela, da se bo zbližal z neuravnovešeno zvezdnico in priskrbel nove fotografije. Z njo je bil torej samo zaradi biznisa.

Razočarana in jezna pevka je takoj prekinila njuno zvezo in napovedala, da bo zahtevala prepoved približevanja. Od njegovih sodelavcev naj bi namreč izvedela, da jim Adnan že od vsega začetka njune zveze sporoča, kje in kdaj se bosta skupaj pojavila v javnosti. Fotografije, ki že dlje časa polnijo tabloide, prikazujejo nekdanjo pop princeso in paparaca kot najbolj romantičen in zaljubljen par, Adnanu pa naj bi prinesle več kot pol milijona funtov zaslužka. Šokantno novico je pevka izvedela v nekem nočnem klubu, ki ga je obiskala sama, oči pa naj bi ji odprl njen menedžer in prijatelj Sam Lufti.

Adnanova soproga potrjuje zgodbo
Mediji so se v minulih dneh razpisali o preteklosti trenutno najbolj znanega paparaca na svetu, oglasila pa se je tudi njegova soproga, 28-letna manekenka AzLynn Berry. "Onadva se bosta poročila samo preko mojega trupla! Ko je začel hoditi z Britney, sva živela skupaj. Prepričana sem, da se je spustil v zvezo z njo samo zaradi ekskluzivnih fotografij. Ne drži pa, da sva se poročila samo zaradi zelene karte. Bila sem močno zaljubljena, on pa mi je zlomil srce. Jokala sem cele dneve," je izjavila Adnanova žena v oddaji Access Hollywood. O paparacu pa nima prav nič boljšega mnenja niti pevkina družina, ki z njo že nekaj časa ne more vzpostaviti stika. Kljub vsakodnevnim pozivom ne želi slišati ne mame ne mlajše sestre, 16-letne Lynn Spears, ki je pred kratki šokirala javnost z novico o svoji nosečnosti.


Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Britney Spears Adnana Ghalib Sam Lufti Adnanova soproga potrjuje zgodbo Azlynn Berry Lynn Spears

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Konec romance: razočarana in jezna Britney nogirala paparaca