objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 23. januar 2008 ob 05:12

Britney ponavlja napako: enega paparaca zamenjala z drugim
Kljub sveži ljubezni pa je dokazala, da si želi dobiti nazaj sinova, in prišla na sodišče
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Potem ko je nogirala paparaca Adnana Ghaliba, ker je končno dojela, da ni z njo zaradi ljubezni, ampak zaradi denarja, Britney Spears spet ponavlja isto napako; za spremljevalca si je znova izbrala paparaca. Filipea Teixeiro je škandalozna zvezdnica pred dnevi povabila v avtomobil in od takrat sta skoraj nerazdružljiva.
Filipe je, sodeč po fotografijah, uspešno zamenjal Adnana, ki več ne stopica za Britney z njenimi torbami v rokah. Pevka tudi za tega paparaca ne meni, da je z njo samo zaradi koristi, dejstvo pa je, da so njune fotografije obšle svet samo dan potem, ko sta bila slikana v njenem avtomobilu. Torej je samo vprašanje časa, kdaj bodo tabloidi razkrili vsako podrobnost o pevkinem novem prijatelju in ji odprli oči.

Britney si želi dobiti nazaj sinova
Pevka se je po nekaj izostankih le pojavila na sodišču. Kar dobri dve uri se je pogovarjala z nekdanjim soprogom Kevinom Federlineom in njegovim odvetnikom Markom Vincentom Kaplanom glede skrbništva nad sinovoma Seanom Prestonom in Jaydenom Jamesom. Sodišče je nato zapustila vidno zadovoljna, in seveda obkrožena z vojsko paparacev. Čeprav še ni sklenjen dokončen dogovor, saj mora zvezdnica v mesecu dni dokazati, da je stabilna, da ne konzumira alkohola in drog, ameriški mediji poročajo, da si Federline želi, da bi imela nekdanja soproga stike z otroki. Če bo dovolj razumna, bo Britney lahko kmalu spet nekajkrat tedensko videvala sinova, če pa se odloči za rehabilitacijo, obstaja možnost, da do poletja dobi delno skrbništvo.


Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Adnana Ghaliba Britney Spears Filipea Teixeiro Britney si želi dobiti nazaj sinova Kevinom Federlineom Markom Vincentom Kaplanom Seanom Prestonom Jaydenom Jamesom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Britney ponavlja napako: enega paparaca zamenjala z drugim