objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 26. januar 2008 ob 08:16

Adelove diamante bosta brusila Živa Vadnov in Robert Roškar
Podelitev glasbenih nagrad bo 13. februarja, število povabljenih omejeno na 150
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Po nekajletnem premoru, spomnimo se propadlih Petelinov in SRF-ov, se bodo letos spet podelile glasbene nagrade, ki so jih organizatorji, med njimi je tudi Adel Djutovič, nekdanji voditelj oddaje Bonboniera na TV Paprika, poimenovali diamanti. Izbor najboljših je v teh dneh prešel v zadnji sklop tekmovanja in vse do 4. februarja bo potekalo glasovanje za polfinaliste, razdeljene v kar deset kategorij.Kot pravijo organizatorji, so se vplivu sumljivih strokovnih komisij in seveda obtožb o pristranskosti ognili tako, da za zmagovalce glasuje izključno ljudstvo s SMS sporočili. Po prvem delu glasovanja 4. decembra, v katerem je bilo v vsaki kategoriji izbranih osem nominirancev, so se v kategorijo pop uvrstili Čuki, Kingston, Leeloojamais in 4Play, v rock Siddharta, Šank rock, Avven in Omar Naber, v kategorijo turbo Atomik harmonik, Turbo Angels, Skater in Rogoški slavčki, v on Jan Plestenjak, Gorazd Ademovič, Vlado Kreslin in Spinz, v kategorijo ona Saša Lendero, Žana, Natalija Verboten in Tanja Žagar, v  videospot Jan Plestenjak, Skater, Nina Osenar in Kocka, v kategorijo new stereotipi, Sanja Grohar, Fešta Band in Taya, v kategorijo pesem leta Žana, Siddharta, Nina Osenar in Jan Plestenjak, ter v kategorijo dj DJ Lovro, Mr. Andy DJ, Mike Vale in DJ Teo. Glasovanje se bo končalo 4. februarja ob 21.00 uri.

Znan je tudi že datum zaključne prireditve, 13. februar, ki se bo odvijala v Skalni dvorani na Ljubljanskem gradu, vodila pa jo bosta nekdanja Adelova kolegica s TV Paprike Živa Vadnov in znan mariborski moderator in radijski voditelj Robert Roškar. Slednji ima z vodenjem podobnih dogodkov kar nekaj izkušenj, lani je na primer z Lucijo Gubenšek vodil vse tri večere Melodij morja in sonca v Portorožu. Zmagovalci bodo domov odnesli kristalne kipce, delo oblikovalcev Steklarne Rogaška, število gostov, ki si bodo podelitev lahko ogledali v živo pa je omejeno: na voljo bo le 150 vabil. Za vzpodbudo vsem, ki glasujejo za svoje favorite, so Adel&Co pripravili nagrade tudi za njih, eden od teh bo 13. februarja bogatejši za 1500 evrov. Zanimivo je tudi,da na prireditvi ne bo nastopil nihče od znanih slovenskih glasbenikov, povabljene bodo zabavale povsem neznane skupine, kar bo po svoje tudi napoved tega, s čimer se bodo na www.diamanti.si poleg podeljevanja nagrad v prihodnje še ukvarjali. Ustanovili bodo namreč  agencijo, ki bo skrbela za iskanje mladih talentov in promocijo teh ter poskušala najbolj nadobudnim ponuditi možnost sodelovanja z velikimi imeni in založbami.
Diamanti se po vsej verjetnosti selijo tudi v tujino, saj že potekajo dogovori o razširitvi koncepta. Projekt pa so menda podprli tudi tuji producenti in glasbeniki.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Adel Djutovič omar naber jan plestenjak Gorazd Ademovič Vlado Kreslin Spinz saša lendero zana natalija verboten tanja zagar Nina Osenar Sanja Grohar Taya DJ Lovro Mr. Andy DJ Mike Vale DJ Teo Živa Vadnov Robert Roškar Lucijo Gubenšek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Adelove diamante bosta brusila Živa Vadnov in Robert Roškar