objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 29. januar 2008 ob 05:39

Iris Mulej: Ni res, da sem imela za Lisco premajhno oprsje!
Lepotička zanika trditve famoznega Aleša Čepiča, ki trdi, da je ona njegova klientka
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Na uredništvo Požareporta se je s posebnim pismom obrnil famozni Aleš Čepič, ki trdi, da je edini legitimni menedžer manekenke in nekdanje miss Slovenije Iris Mulej, hkrati pa je na portalu Bolha.com začel s prodajo domnevno zasebnih stvari svoje lepe klientke.

Čepič: Bila je neopažena in oblečena v poceni garderobo
Čepič pravi, da je Iris Mulej pogodbo o tako imenovanem "generalnem ekskluzivnem zastopanju lastnoročno podpisala 30. oktobra 2001 v Novi Gorici, pri notarki Zdenki Gustinčič, ki je pogodbo med Čepičem in Mulejevo tudi overovila". Aleš Čepič in Iris Mulej sta se po njegovih besedah spoznala nekaj tednov prej, na finalnem izboru Miss Slovenije za Miss sveta v ljubljanskem Cankarjevem domu, kjer je slavila Rebeka Dremelj. "Bila je skoraj nepoznana, neopažena, oblečena v poceni garderobo, narejeno pri njej doma, karte za prireditev pa ji je zagotovil Sebastjan Peršolja iz Nove Gorice, njen dolgoletni skriti prijatelj. Na prireditev jo je na moj predlog pripeljal Matjaž Rogelj, nekdanji svetovni računalniški prvak (spomnimo: kasneje se je izkazalo, da gre za lažnega prvaka, čeprav ga je naivno sprejel tudi tedanji predsednik države Milan Kučan, o njegovi zmagi pa je prva poročala Slovenska tiskovna agencija; op.a.), ki jo je šel s svojim avtom iskat na njen dom v Podgrad, po prireditvi pa se je z njo zabaval dolgo v noč po ljubljanskih lokalih", je v pismu  poudaril Čepič (vse citate iz pisma objavljamo nelektorirane; op.a.). "Na njeno željo sva kmalu zatem pričela s pogovori in dogovori o poslovnem sodelovanju, ki so trajali kar nekaj mesecev in nazadnje sva podpisala 10-letno generalno zastopniško pogodbo o sodelovanju na teritoriju celotnega sveta, na osnovi katere sva uspešno dosegala zastavljene cilje, med katerimi je bil prvi naročnik Lisca d.d. Sevnica za interni katalog in naslov Miss Universe za Slovenijo leta 2002. Na prvem zasebnem kastingu, ki sem ga na njeno željo dogovoril v Lisci, katerega organizatorka je bila gospodična Tamara Busar, nisva mogla podpisati dveletne pogodbe zaradi temeljnega razloga, ker je Iris imala premajhne prsi, pogodbo z Lisco pa je takrat podpisala prsata fotomodelka Anita iz Splita, Svetovna miss turizma. Ker si je Iris kasneje dala povečati prsi, kar se vidi tudi na slikah ..." v pismu trdi Čepič, in ocenjuje, da se bo "njena kariera po predvidevanjih nadaljevala v tujini, verjetno v USA. Vsi predmeti (pogodbe), ki bodo ljudi spominjali nanjo, pa bodo nesluteno pridobivali na tržni vrednosti, sploh če se ji bodo uresničile skrite sanje, da se bo tudi ona poročila s svetovno ugledno uspešno osebo, kot je to storila vsemu svetu znana Slovenka Melanija Knavs ali poročena gospa Melania Trump".
O sandalih, ki jih na Bolha.com prodaja za nič več in nič manj kot 5.000 evrov, pa Čepič trdi, da so to "profesionalni sandali bivše slovenske miss Universe 2002 in miss Slovenije 2006, velikosti številka 38. Uporabljala jih je pri hoji po manekenskih pistah na raznoraznih revijah in pri snemanjih fotografij in videospotov. So iz njenega začetka kariere, kar jim daje emocionalno še posebno visoko simbolno vrednost, saj so jo uspešno popeljale na pot uspehov, slave in glamurja. Sandali so v celoti iz prozornega materiala s prozornimi ozkimi pasovi. So elegantno oblikovani, z več kot 3 cm debelim podplatom spredaj in z zelo elegantno oblikovano peto, kar vse skupaj 174 cm visoko Iris dvigne za več kot 15 cm".

Podtaknil ji je nemoralno pogodbo
Iris Mulej pa nam je v zvezi s famoznim Čepičem povedala povsem drugačno zgodbo. Pogodbo s Čepičem je res podpisala, vendar jo je že po nekaj mesecih razdrla, saj se s pomočjo odvetnika dokazala, da ji je podtatknil nično in nemoralno pogodbo. Pogodbene obveznosti je namreč imela samo ona, Čepič kot menedžer pa ne, kasiral naj bi samo denar. Iris Mulej nam je odločno zanikala Čepičeve trditve, da ni podpisala pogodbe z Lisco, ker naj bi imela premajhne prsi. "Ni res," pravi Mulejeva, "da sem imela za Lisco premajhno oprsje, saj sem tudi podpisala pogodbo, kar vprašajte Tamaro Busar. Res pa je, da je ves denar od Lisce zadržal Čepič in mi ni dal niti tolarja. Prav tako mi ni izplačeval plače in nakazoval prispevkov za obdobje, ko sem bila zaposlena v njegovem podjetju in manekenski agenciji Sky 3000." Iris Mulej nam je še povedala, da je Čepič pogosto prihajal k njim domov v Podgrad, zaradi leporečnega govorjenja in velikih obljub pa si je pridobil zaupanje njene družine, predvsem mame Elvire. "Prav tako ne drži, da sem bila tako plaha in neopazna, res pa je, da se takrat nisem obnašala kot Ljubljančanka, saj sem doma iz manjšega kraja," nam je pojasnila Iris. "Slikar Sebastjan Peršolja tudi ni moj skriti prijatelj, kot trdi Čepič, ampak dolgoletni družinski prijatelj, ki ga ne skrivam pred javnostjo. Kar se pa tiče šoferja Matjaža Roglja, ki je prišel pome v Podgrad, pa je bilo takole. Čepič mi je rekel, da bo v Pograd poslal limuzino in šoferja, potem pa je prišel ta Rogelj. Veste, Čepič se je vedno družil s čudnimi ljudmi. Po koncu prireditve sem Roglja prosila, naj me takoj odpelje domov, on pa je vztrajal, da greva na pijačo. In sva se za nekaj časa ustavila v lokalu Casa del papa. To je pa tudi vse." Iris Mulej nam je tudi zatrdila, da ji Čepič ni uredil prav nobenega posla; kot uspešna manekenka je lahko začela delati šele po tem, ko se je znebila kvazi menedžerja Čepiča.

Jure Zorčič se ga je ustrašil
Čepič je lani po telefonu večkrat poklical Iris Mulej in njenega Jureta Zorčiča ter zahteval sestanek. Zorčič in Čepič sta se potem res dobila v ljubljanskem Grand hotelu Union, toda pogovor menda ni vodil nikamor. Čepič naj bi Zorčiču med drugim grozil, da bo pogodbo z Mulejevo, ki pravno sploh ne obstaja več, prodal nekomu tretjemu. Zorčič nam je povedal, da se mu je Čepič zdel poslovno povsem neresen, na glavi pa naj bi imel tudi nekakšno bulo, zato naj bi se ga celo malce ustrašil … Zmenila se nista ničesar.
Po naših informacijah je bilo Čepičevo podjetje Sky 3000 ustanovljeno 22. oktobra 2001, torej osem dni pred podpisom razvpite pogodbe z Mulejevo, v registru podjetij pa je kot zakoniti zastopnik naveden Darijan Mulec. Sedež podjetja je na Dunajski 156 v Ljubljani, torej stavbi WTC. Naši viri trdijo, da je večina deklet, ki so delale za Čepiča, imelo z njim precejšnje težave. Glede najnovejše spletne prodajo domnevno njenih osebnih predmetov, konkretno sandalov, kar si po novem privošči Čepič, pa Iris Mulej trdi, da ti sandali sploh niso njeni. Nikoli jih ni nosila, kaj šele na finalnem izboru za Miss Slovenije, poleg tega številka njenih nog ni 38, ampak 39.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aleš Čepič Iris Mulej Zdenki Gustinčič rebeka dremelj Sebastjan Peršolja Matjaž Rogelj Milan Kučan Tamara Busar Anita Melanija Knavs Trump Podtaknil ji je nemoralno pogodbo Elvire Jure Zorčič se ga je ustrašil Jureta Zorčiča Darijan Mulec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Iris Mulej: Ni res, da sem imela za Lisco premajhno oprsje!