objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 28. januar 2008 ob 10:56

Razvpita Salome bo v stilu Molin Rougea gostila slovenske dive
Transseksualka pripreja zabavo Diva Carneval, dress code: maska, tema zabave: ljubite se varno
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Na pustno soboto, 2. februarja bosta najbolj razvpita slovenska transseksualka Salome ljubljanska diskoteka Fun Factory gostila največje slovenske glasbene dive, med njimi tudi Heleno Blagne Zaman, ki letos praznuje dvajseto obletnico glasbene kariere. Čeprav se že nekaj časa govori, da naj bi bila Salomejina gostja pravzaprav eden izmed pevkinih imitatorjev, organizatorji žurke zagotavljajo, da temu zagotovo ne bo tako. "Zagotovo pride čisto prava Helena, poleg nje pa še Alenka Gotar (pop/operna pevka je postala prava gejevska ikona, op.a.), Nina Osenar, Iris Mulej, Rebeka Dremelj in še cel kup slovenskih etsradnikov. Zanje je rezerviran VIP prostor na balkonu nad plesiščem," nam je zagotovila Marlenna, Salomejina dobra prijateljica in prav tako ena od nastopajočih v posebnem, takoimenovanem Diva programu. Gostiteljica večera, omenjeno diskoteko je 1. decembra lani že enkrat napolnila in sicer je praznovala 39. rojstni dan, bo menda blestela v hudo seksi kreaciji modne oblikovalke Vesne Mirtelj, bo pa v stilu kultnega pariškega zabavišča Moulin Rouge.
Salome je za naš portal ekskluzivno povedala tudi, da bo  DJ  Paolo Barbato posebej zanjo naredil tri različice remiksa pesmi Laži me, eno bo celo vrtel na partijih po celem svetu, premierno seveda na njeni zabavi v soboto. Poleg italijanskega didžeja bosta glasbo vrtela še DJ Shark in Angel ANX, veliki up didžejevske scene.
Začetek zabave je sicer ob desetih zvečer, Diva's Show pa bo na programu ob pol enih zjutraj. Zaželen, nikakor pa ne obvezne, so maske, najizvirnejša bo prejela 300 evrov nagrade, tema zabave pa je,kot je to pri Salome že v navadi ljubite se varno!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Salome Heleno Blagne Zaman alenka gotar Nina Osenar Iris Mulej rebeka dremelj Marlenna Vesne Mirtelj Paolo Barbato DJ Shark Angel ANX

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpita Salome bo v stilu Molin Rougea gostila slovenske dive