objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 30. januar 2008 ob 15:31

Skrivna romanca: manekenka Blagica Tošejeva edina ljubezen?
Tragično preminuli makedonski pevec naj bi ves čas ljubil dekle iz šolskih dni
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Po dobrih treh mesecih od tragične smrti priljubljenega makedonskega pevca Tošeja Proeskega, življenje je izgubil 17. oktobra lani v prometni nesreči) je na dan prišla novica, da je bila njegova edina in resnična ljubezen manekenka Blagica Miceva in ne Andrijana Budimir, o kateri so mediji takrat obširno poročali in jo predstavljali kot Tošejevo najdražjo. Z Blagico naj bi bil makedonski zvezdnik kar pet let v ljubezenski zvezi.

Blagica in Toše sta se zaljubila v tretjem letniku srednje šole. Pred 20-imi dnevi je mladenka prišla v Kruševo in na Tošejevem grobu prižgala svečo prav na dan, ko sta se pred desetimi leti spoznala. Dan je preživela s Tošejevimi starši v njihovi družinski hiši. Očetu je prinesla steklenico pijače, njegovim nečakom, 4-letnemu Nikoli in 10-letnemu Kristijanu, pa igračke in sladkarije, je povedal Tošejev bratranec Andrej. Dodal je, da Blagica pogosto prihaja na zvezdnikov grob. Tesen prijatelj pokojnega pevca, radijski voditelj Kiril, znan kot DJ Erik Fox, pa je povedal, da je bila manekenka Blagica Miceva prva in edina Tošejeva ljubezen."Moje dekle in jaz sva leta 2004 počitnikovala s Tošejem in Blagico v Grčiji. On je bil to poletje najsrečnejši človek na svetu," se spominja Erik. Potem ko je Toše prekinil zvezo z Blagico, je z njo še vedno ohranil stike. Vabil jo je na svoje koncerte in ji pošiljal vstopnice. Tošejeva sestra je ob tem dodala, da je manekenki vse do zadnjega dne svojega življenja pošiljal SMS-je, ki jih še danes hrani v njegovem mobitelu. Tošejev prijatelj Erik je demantiral izjave Andrijane Budimir, ki trdi, da je vse do zvezdnikove tragične smrti živela z njim v stanovanju. "Mesec in pol, preden je umrl, so se začeli prepiri z Andrijano. Toše ji je rekel, da je najbolje, da se izseli,"  zdaj pravi Erik.
Toše je Blagico spoznal leta 1998, v ljubezenski zvezi sta bila do začetka leta 2002. Znova sta se našla po njegovem evrovizijskem nastopu 2004 in se po enem letu spet razšla.

Andrijana Budimir se je septembra lani izselila iz Tošejevega stanovanja
"Pred potovanjem v Avstralijo je Toše Andrijani rekel, naj se izseli, preden se on vrne v Skopje. Ni mogel več prenašati prepirov. Prijatelj Džole je iz stanovanja odnesel Andrijanine stvari," je povedal Erik.
Zgodbo pa je potrdil tudi zvezdnikov voznik Georgij Georgijevski - Džole, ki je bil tistega usodnega dne za volanom pevčevega avtomobila. Pravi, da je 18 dni, preden je umrl makedonski zvezdnik, Andrijano preselil iz njegovega stanovanja v Skopju v podnajemniško.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tošeja Proeskega Blagica Miceva Andrijana Budimir Nikoli Kristijanu Andrej Kiril DJ Erik Fox Džole Georgij Georgijevski

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Skrivna romanca: manekenka Blagica Tošejeva edina ljubezen?