objavi na
pozareport.si

forum

(Ne)opazno

Torek, 25. marec 2008 ob 14:53

Jure Zorčič sesul Majo Kljun alias Mayo Klayn zaradi Iris Mulej?!
Kritičen članek o holivudski karieri Maje Kljun ali navadno maščevanje na portalu 24ur.com
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Spletni portal 24ur.com je prejšnji ponedeljek objavil članek o Maji Kljun, plavolasi starleti, manekenki in komercialistki medijskih družb Infonet in Info TV, ki občasno poskuša tudi filmsko kariero v Hollywoodu. Tekst je napisal novinar Jure Zorčič (pred kratkim so ga imenovali za urednika rubrike Ekskluziv na 24ur.com), že nekaj časa menda spet intimni prijatelj nekdanje miss Slovenije Iris Mulej. Izhodišče za Zorčičevo pisanje naj bi bil prihod Maje Kljun na otvoritev novega lokala Playa v ljubljanskem BTC, ki sta ga pred desetimi dnevi odprla pevec Jan Plestenjak in glasbeni založnik Boštjan Menart. Zorčič se v članku precej kritično, če ne celo žaljivo, loteva lepotice Maje Kljun in njene kobajagi holivudske kariere.
"V Sloveniji se že kar nekaj let sprašujemo“, piše Jure Zorčič, "kaj pravzaprav Kljunova sploh počne v ZDA, točneje v Los Angelesu? Le kaj? Maja sicer nadvse senzacionalistični slovenski ekstradni sceni in izbranim medijem redno dostavlja nekakšne zgodbe o uspehu, blišču in glamurju v njenem življenju in poslovnih uspehih onstran Atlantika, čeprav je resnica menda popolnoma drugačna. Kljunova v nekajletni kalifornijski karieri seveda še zdaleč nima oprijemljivih rezultatov dela v ameriški filmski, glasbeni ali lepotni industriji, kaj šele, da bi, kot se rada pohvali, pripadala slavnemu holiwoodskemu jet-setu. Zato je prav čudno, da Američanka Maja v domovino ponavadi pripotuje na prav vsako malo večjo otvoritev gostinskega lokala, butika ali promocijo zgoščenke“.


Vse lepo in prav, toda Zorčičev tekst ima menda povsem drugačno ozadje; po naših informacijah gre namreč za čisto navadno maščevanje Jureta Zorčiča tabloidni reviji Nova, ki jo Zorčič v članku opisuje kot "izbran medij, ki mu Kljunova dostavlja svoje zgodbe o uspehu onstran Atlantika“. Zorčič je namreč članek napisal le nekaj ur potem, ko je Nova v ponedeljkovi izdaji (28.2. številka 5/2008) objavila fotoreportažo z otvoritve lokala Playa in v modnem kotičku Iris Mulej ocenila negativno, Majo Kljun pa pozitivno. Slednja je bila Modni plus tedna, Mulejeva pa Modni minus tedna! Kar je duet Zorčič-Mulej očitno strašno vrglo iz tira.

Po drugi strani pa je naravnost fascinantno, da se niti Zorčič niti kdo drug izmed slovenskih novinarjev, ki spremljajo estradno sceno, ne pozanima, kaj se z Majo Kljun zares dogaja v Los Angelesu. Po preverljivih podatkih je doslej nastopila v nekaj reklamah in enem samem celovečernem filmu z naslovom Transformerji (njena vloga v tem futurističnem spektaklu je trajala kratkih šest sekund), ki smo ga lahko pred nedavnim gledali tudi v slovenskih kinematografih. Toda Maja Kljun v Združenih državah Amerike posluje in nastopa pod drugačnim, očitno bolj zvenečim umetniškim imenom, je namreč Maya Klayn.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maji Kljun Jure Zorčič Iris Mulej jan plestenjak Boštjan Menart Maya Klayn

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jure Zorčič sesul Majo Kljun alias Mayo Klayn zaradi Iris Mulej?!