objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 4. februar 2008 ob 11:49

Rebeka Dremelj po zmagi na Emi končala v bolnici zaradi gastritisa
Fotofiniš: vražja Rebeka s pesmijo Vrag naj vzame je velika zmagovalka letošnje Eme
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Slovenijo bo na 53. izboru za pesem Evrovizije, ki bo maja v Beogradu, zastopala Rebeka Dremelj s pesmijo Vrag naj vzame. Tako so s telefonskim glasovanjem odločili gledalci in poslušalci Eme - slovenskega izbora za Eurosong. Pesem Vrag naj vzame je bila po mnenju gledalcev in poslušalcev boljša od pesmi Za svobodo divjega srca skupine Langa in Civili, ki se je poleg Dremljeve uvrstila v tako imenovani superfinale. Dremljeva je sicer le za pičlih štiristo glasov dobila vozovnico za Beograd: prejela je 56.823 glasov, skupina Langa in Civili pa 56.428 glasov. Skupaj se je v finalu pomerilo deset izvajalcev, po pet iz obeh polfinalov, ki sta potekala v petek in soboto. Izbor, ki sta ga povezovala Bernarda Žarn in Mario Galunič, so s svojimi nastopi popestrili Helena Blagne, lanska zmagovalka Eme Alenka Gotar ter Nuša Derenda, Alenka Godec, Darja Švajger in trio Eroika.
Rebeko Dremelj pa so danes zjutraj sprejeli v bolnišnico v Brežicah. Pevka ima namreč že nekaj časa hude težave z želodcem, včeraj zvečer pa so postale že neznosne. Med Emo se je dobesedno basala z rupuruti.
Daljšo reportažo bomo na našem portalu objavili čez nekaj ur.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
rebeka dremelj Bernarda Žarn Mario Galunič helena blagne alenka gotar nuša derenda Alenka Godec Darja Švajger

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rebeka Dremelj po zmagi na Emi končala v bolnici zaradi gastritisa