objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 5. februar 2008 ob 16:06

Dive na razvpitem Salomejinem partiju žurale do šestih zjutraj
Nina Osenar prvič pela v živo, Helena Blagne Zaman pa občinstvo spravila v trans
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Sobotni karneval Salome's Diva party, ki ga je v ljubljanski diksoteki Fun Factory organizirala razvpita transseksualka Salome,  velja za enega najhujših žurov v tem letu. Salome je nastopila že s svojo klasiko, komadom Laži me, ki ji ga je posebej za to priložnost priredil znani italijanski DJ Paolo Barbato. Obiskovalci pa so znoreli od navdušenja, ko je oblečena v oprijeto črno obleko (enako, kot jo je imela naslednji dan na nastopu na Emi) na oder stopila Helena Blagne Zaman. Zapela je priredbo pesmi Diva, zmagovalne skladbe Evrosonga iz leta 1998.


Ena od nastopajočih div je bila tudi Nina Osenar, ki je svojo pesem Moment Like This prvič v živo zapela pred občinstvom. Večina je njen nastop komentirala kot presenečenje, saj je do zdaj na splošno veljalo prepričanje, da Osenarjeva pač ne zna peti ... Večina vipovcev, zanje je bil rezerviran balkon nad plesiščem, med njimi so bili tudi lepotičke Sanja Grohar, Iris Mulej, Tina Gaber, člani skupine Leelojamais, pevka Petra Slapar s svojim zaročencem, šamanom Robertom Lavtarjem, Alenka Gotar, ki je tudi nastopila, in lepotni kirurg Franci Planinšek, je vztrajala do šestih zjutraj.
Naslednja Salomejina zabava, pri organizaciji in promociji ji pomaga prijateljica Marlenna, bo 10. maja, prav tako v diskoteki Fun Factory. 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Salome, Paolo Barbato Helena Blagne Zaman Nina Osenar Sanja Grohar Iris Mulej Tina Gaber Petra Slapar Robertom Lavtarjem alenka gotar Franci Planinšek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Dive na razvpitem Salomejinem partiju žurale do šestih zjutraj