objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 6. februar 2008 ob 19:21

Tanja Starič ne gre na Delo, pravi pa, da je na tržišču ...
Nekdanja televizijka in novinarka Žurnala24 zanika govorice, da bo zamenjala Ivana Puca
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Tanja Starič, novinarka brezplačnega časnika Žurnal24 in nekdanja odgovorna urednica informativnega programa TV Slovenija, je zanikala govorice, da naj bi kmalu prevzela mesto urednice notranjepolitične redakcije na Delu, namesto Ivana Puca. Za naš portal je povedala, da je uredniški posel trenutno ne zanima, poleg tega ji urednikovanja na Delu ni nihče ponudil. "Sem pa na tržišču", pravi Staričeva, "zato sem se o morebitni zamenjavi službe vedno pripravljena pogovarjati".
Bivši novinar Maga Ivan Puc je urednik notranje na Delu postal v času ere bivšega odgovornega urednika Dela Petra Jančiča, zato govorice o njegovi zamenjavi najverjetneje niso čisto iz trte zvite. Mimogrede: v morebitnem prihodu Staričeve na Delo, namesto eks magovca Puca, nekateri že vidijo kadrovske lovke nekdanjega generalnega sekretarja LDS in predsednika stranke Zares Gregorja Golobiča, Puca pa naj bi zlahka pogrešal novi odgovorni urednik Dela Janez Markeš.
Zanimivo je tudi, da je novi pisec uvodnikov Delovega brezplačnika Total tedna, kamor je uprava Dela pospravila bivšega Magovega izvršnega urednika Silvestra Šurla, postal Vojko Flegar, eden od vodilnih urednikov Dela, ki je časnik zapustil kmalu po prihodu zdaj že prav tako nekdanjega predsednika uprave Danila Slivnika in urednika Jančiča ter ustanovil spletni portal Razgledi.com. Flegar nam je sicer povedal, da gre za pogodbeno sodelovanje in to še ne pomeni njegovega postopnega vračanja na Delo. Nova kolumnista Totala tedna sta tudi odgovorni urednik Slovenskih novic Marjan Bauer in pisateljica ter občasna televizijka Desa Muck.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tanja Starič Ivana Puca Petra Jančiča Gregorja Golobiča Janez Markeš Silvestra Šurla Vojko Flegar Danila Slivnika Marjan Bauer Desa Muck

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tanja Starič ne gre na Delo, pravi pa, da je na tržišču ...