objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 6. februar 2008 ob 19:21

Tanja Starič ne gre na Delo, pravi pa, da je na tržišču ...
Nekdanja televizijka in novinarka Žurnala24 zanika govorice, da bo zamenjala Ivana Puca
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Tanja Starič, novinarka brezplačnega časnika Žurnal24 in nekdanja odgovorna urednica informativnega programa TV Slovenija, je zanikala govorice, da naj bi kmalu prevzela mesto urednice notranjepolitične redakcije na Delu, namesto Ivana Puca. Za naš portal je povedala, da je uredniški posel trenutno ne zanima, poleg tega ji urednikovanja na Delu ni nihče ponudil. "Sem pa na tržišču", pravi Staričeva, "zato sem se o morebitni zamenjavi službe vedno pripravljena pogovarjati".
Bivši novinar Maga Ivan Puc je urednik notranje na Delu postal v času ere bivšega odgovornega urednika Dela Petra Jančiča, zato govorice o njegovi zamenjavi najverjetneje niso čisto iz trte zvite. Mimogrede: v morebitnem prihodu Staričeve na Delo, namesto eks magovca Puca, nekateri že vidijo kadrovske lovke nekdanjega generalnega sekretarja LDS in predsednika stranke Zares Gregorja Golobiča, Puca pa naj bi zlahka pogrešal novi odgovorni urednik Dela Janez Markeš.
Zanimivo je tudi, da je novi pisec uvodnikov Delovega brezplačnika Total tedna, kamor je uprava Dela pospravila bivšega Magovega izvršnega urednika Silvestra Šurla, postal Vojko Flegar, eden od vodilnih urednikov Dela, ki je časnik zapustil kmalu po prihodu zdaj že prav tako nekdanjega predsednika uprave Danila Slivnika in urednika Jančiča ter ustanovil spletni portal Razgledi.com. Flegar nam je sicer povedal, da gre za pogodbeno sodelovanje in to še ne pomeni njegovega postopnega vračanja na Delo. Nova kolumnista Totala tedna sta tudi odgovorni urednik Slovenskih novic Marjan Bauer in pisateljica ter občasna televizijka Desa Muck.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tanja Starič Ivana Puca Petra Jančiča Gregorja Golobiča Janez Markeš Silvestra Šurla Vojko Flegar Danila Slivnika Marjan Bauer Desa Muck

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tanja Starič ne gre na Delo, pravi pa, da je na tržišču ...